TOKİ İzmir’i Pilot İl Seçti

TOKİ İzmir’i Pilot İl Seçti

Ak Parti İzmir milletvekili Kerem Ali Sürekli Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı belediye başkanlarına çağrıda bulunarak "TOKİ İzmir'i pilot il seçti. Belediye başkanlarına ‘yer bulun’ dedik. Biz de bakıyoruz. Çiğli, Karşıyaka ve Bayraklı’da dar gelirli vatanda

A+A-

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kent genelinde dar ve orta gelirli ile emekliler için inşa edilen TOKİ projelerinin merkezde de yapılacağını söyledi. TOKİ’nin kent genelinde uzun süredir sadece Tire, Torbalı, Ödemiş, Kınık, Kemalpaşa ve Selçuk gibi uzak ilçelerde yaptığı/projelendirdiği konutların Bayraklı, Çiğli ve Karşıyaka’da da yapılacağını belirten Sürekli, “TOKİ İzmir’i pilot il seçti. Çalışmalar sürüyor. Buralarda proje yapmak istiyoruz. Ben, Karşıyaka belediye başkanına da söyledim. Başkanlarımız arsa üretsinler. Hazineyle de biz görüşeceğiz. Arsa üretimleri olursa merkez ilçelerde çok büyük konut sayısına sahip proje yapma çalışmamız var. Genel başkan yardımcımız Hamza Dağ ile birlikte ikinci bölge milletvekilleri olarak takip ediyoruz” dedi.

KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ VE STAD PROJESİ

“9 Eylül’de Karşıyaka Stadı’nın temelini attık ama orada imar planlarıyla ilgili çalışmalar devam ederken 51 adet itiraz geldi. Bakanlık itirazları ret etti. Bundan sonra dava açılır mı bilemem ona yargı karar verir. Buradan sesleniyorum. Bırakın engellemeyi bu stadı Karşıyaka’ya yapalım. Destek verin. Kent stadına kavuşsun. Kulüp 105 yıllık tarihe sahip. Bir taraftar olarak, Karşıyakalı olarak sonuna kadar yanınızdayım. Kulübün sıkıntılardan kurtulması için şirketleşme çalışmaları sürüyor. Bir komite kuruldu. Ben de onlarla görüşüyorum. Umut dolu olacağız. Karamsarlık yok. Mücadele etmekten geri durmayacağız. Alsancak Stadı’nda da itirazlar ret edildi. Biz ne olursa olsun üç stadı da yapacağız”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.