TOKİ Bursa Emekli Konutları Kura Çekilişi

TOKİ Bursa Emekli Konutları Kura Çekilişi

TOKİ tarafından Bursa Nilüfer ilçesinde hayata geçirilen emekli projesinde 133 konut sahiplerini buldu. TOKİ 2018 yılında 25 bin emekliyi ev sahibi yapmayı planlıyor.

A+A-

Sosyal konut alanında başta emekli vatandaşlar olmak üzere, şehit ve gazi ailelerini de ev sahibi yapan idare her yıl Türkiye genelinde 25 Bin emekliyi yeni bir konut sahibi yapıyor. Yurt genelinde inşaa edilen emekli konutları her projede yüzde 25'lik dilimi oluşturuyor. TOKİ 2018 yılında da 25 bin emekliyi ev sahibi yapacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bursa ilinde emekliler için inşaa edilen 133 konut için hak sahipliği belirleme kura çekilişini tamamladı. Bursa iline bağlı Nilüfer ilçesinde inşaa edilen TOKİ konutlarında emekli vatandaşlar için kura çekilişi gerçekleştirildi. Merkez Nilüfer ilçesi İrfaniye mevkiinde T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından emeklilere özel inşa edilen bin 201 konutun stokta kalan 133'ü için ikinci çekilişi, Uludağ Üniversitesi Şehit Polis Hüseyin Akyüz Kültür Merkezi'nde idare yetkilileri, çok sayıda vatandaşın katılımı ile noter huzurunda düzenlendi. Kurada isimleri çıkan emekli vatandaşların sevinç gözyaşları döktükleri görüldü.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, kura çekilişine ilişkin, "Bursa'da emekli büyüklerimiz için inşa ettiğimiz projemiz kapsamında 133 konutumuzun hak sahipleri gerçekleştirilen kura ile belirlendi. Konutlarımız hak sahibi emekli büyüklerimize hayırlı uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.