Temalı Konut Projeleri Ön Planda

Temalı Konut Projeleri Ön Planda

Günden güne farklılık gösteren inşaat sektörü artık çoğunlukla konsept projelere yönelmeye başladı. Golf temalı projelerden, havuz temalı projelere kadar değişen farklı konseptler inşaat sektöründe yeni trend.

A+A-

Aileler, oturacakları yerlerde çocuklarının fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyecek ve güvenle oynayıp eğlenecekleri alanlar olmasına artık daha fazla önem veriyor. Bu da temalı konutlara olan talebi arttırıyor. Proje içerisindeki peyzaj düzenlemelerine, çocuk oyun alanlarına, havuzlarına dikkat etmenin yanı sıra insanlar ekstra eğlence alanı arayışında da oluyor. Giderek daha fazla temalı konut projelerinin görüldüğü ülkemizde, yeşil alanları dairelere kadar taşıyan, içinde oldukça kapsamlı eğlence parkları olan projeler git gide artıyor. İnşaat sektörünün eğlence alanlarını şekillendiren Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX’da bu kapsamda binlerce seçenek sunuyor. Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen ATRAX, inşaat ve eğlence sektörünün profesyonellerini biraraya getiririyor. İnşaat firmaları bu sayede eğlence alanlarına yönelik dünyadaki son yenilikleri takip edebiliyor bunları projelerinde kullanabiliyorlar.

En Başarılı Temalı Konut Projeleri Ödüllendirilecek

İnşaat Sektöründeki hareketlenme ile birlikte eğlence sektörüne 5 yıldır yön veren “Shining Star Awards’ 18 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri”de başarılı konut projelerini ödüllendiriyor. Yapısında özel aktivite alanları, spor üniteleri, dinlenme alanları, eğlence tesisleri veya üniteleri vb. bulunduran toplu konut projeleri Shining Star Awards” da “En Başarılı Temalı Konut Projesi” kategorisinde ödüllendirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.