Tankar Gayrimenkul'den Narlıdere ve Urla'ya 300 Milyonluk 3 Yeni Proje

Tankar Gayrimenkul'den Narlıdere ve Urla'ya 300 Milyonluk 3 Yeni Proje

Ege bölgesinin en büyük Outlet AVM'si olan Bayraklı Westpark Outlet AVM'yi nisan ayında açacak olan Tankar Gayrimenkul Narlıdere ve Urla'da 300 milyon TL değerinde 3 yeni konut projesi hayata geçirecek.

A+A-

Tankar Gayrimenkul Yatırım tarafından 300 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Westpark Outlet Türkiye'nin ikinci, Ege Bölgesi'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi olacak. Westpark Outlet projesinde, Ege'nin ilk akvaryumu da yer alacak. Projede 2 bin kişiye istihdam sağlanacak. Tankar Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan, Westpark Outlet'in mayıs ayında 2 gün sürecek açık hava konserleri ve sürpriz konuklarla İzmirlilerin hizmetine gireceğini belirtti. Tan ayrıca Tankar Gayrimenkul olarak ilave 300 milyon liralık konut projesi ile de 2020 yılına kadar İzmir'deki yatırım miktarını yaklaşık 600 milyon liraya çıkaracaklarını ifade etti. Projede yaklaşık 155 mağaza, teraslı kafe ve restoran alanları yer alacak.
bölGeye soluk getirecek Outletin perakende sektörüne ve bölgeye yeni soluk getireceğini belirten Tan, "Şehrin en önemli sosyal buluşma alanı olacak. Outlet projemiz ile biz bir alışveriş merkezi değil, bir yaşam merkezi inşa ediyoruz" diye konuştu.

300 MİLYON LİRALIK 3 KONUT PROJESİ

Tankar Gayrimenkul ve inşaat olarak projelerinin devam edeceğini müjdeleyen Mahmut Tan "Narlıdere ve Urla'da 3 ayrı konut projemizle yaklaşık 300 milyon liralık bir yatırım hedefliyoruz. Bir kısmının temeli atıldı bir kısmı ise proje aşamasında. 2020 yılına kadar hepsini tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

**Kullanılan görsel westpark outlet AVM'ye aittir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.