Sur Yapı'nın 3 Projesinde Teslimler Başlıyor

Sur Yapı'nın 3 Projesinde Teslimler Başlıyor

Bursa Nilüfer’de yer alan Marka Rezidans ve AVM, Sultanbeyli’de yer alan İlkbahar 1. Etap ile Güneşli ’de yer alan Mirage Rezidans ve Çarşı projelerinde teslimler başlıyor.

A+A-

Sur Yapı, İstanbul ve Bursa’da yer alan üç projesinde teslimlere başladı. Anadolu Yakası’nın gelişen yerleşim merkezi Sultanbeyli’de yer alan İlkbahar 1. Etap projesinde 308 bağımsız bölümüKasım ayı itibariyle teslim etmeye başladı.

İLKBAHAR 1. ETAP

Kuzey ormanlarının yanı başındaki İlkbahar 1. Etap, TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelere de bir adım uzaklıkta… Üçüncü köprü güzergahında konumlanan proje, planlanan metro hattının hayata geçmesi ile Anadolu Yakası’ndaki merkezi noktalara kolay ulaşım imkanı sağlayacak. İlkbahar 1 projesi, inşaatı tamamlanan ve kısa bir süre sonra hizmete girecek olan 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne 200 metre, 100 dönümlük üniversite alanına da 300 metre mesafede yer alıyor.

Marka Rezidans

Bursa Nilüfer’de inşa edilen Marka Rezidans ve AVM’nin geçtiğimiz Mayıs ayında açılan alışveriş merkezinden sonra rezidans teslimleri de Ocak ayı itibariyle başladı. 650 milyon dolar yatırım değerine sahip Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 373 rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa’nın en büyük karma projelerinin başında geliyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans

Güneşli ‘de yer alan Sur Yapı Mirage Rezidansta da Kasım ayı itibariyle teslimler başladı. Daha önce inşa ettiği Corridor projesiyle bölgeye değer katan Sur Yapı, Mirage Rezidans ve Çarşı projesinde 3 blokta 342 rezidans ve 60 dükkanın teslimatını gerçekleştiriyor.

Güneşli ’de inşa edilen Mirage Rezidans, gösterişli mimarisinin yanı sıra bloklar altında yer alan alışveriş caddesiyle sakinlerine ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilme imkânı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.