Six Senses Kaplankaya Ne Zaman Açılacak?

Six Senses Kaplankaya Ne Zaman Açılacak?

250 milyon dolar yatırımla Bodrum'da hayata geçirilen Six Senses Kaplankaya oteli mayısta kapılarını açacak. Six Senses Kaplankaya'da 141 oda 10 bin metrekarelik kapalı spor ve spa alanı bulunuyor.

A+A-

Mayıs ayının ilk gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak Six Senses Kaplankaya için basın toplantısı düzenlendi. Six Senses Kaplankaya'nın proje geliştiricisi ve yatırımcısı Capital Partners Kurucu Ortağı Burak Öymen basın toplantısında konuşma yaptı. 

Burak Öymen toplantıda yaptığı konuşmada, Kaplankaya'nın boyutunda dünyada sadece 20 tane kıyı yerleşim projesi olduğunu belirterek, bunların çoğunun Avrupa'nın dışında olduğunu, sadece 4-5 tanesinin Avrupa'da bulunduğunu bildirdi.

Öymen, "Six Senses'in Türkiye'ye gelmesi aslında bizim için de bir kazanç. Six Senses Kaplankaya 141 odası ve 10 bin metrekarelik kapalı spor ve spa alanları ile dünyadaki en büyük Six Senses oteli olacak." ifadelerini kullandı. 

Öymen, toplam 250 milyon dolarlık otel yatırımının 480 hektarlık alan içinde yer aldığını söyledi. Öymen, bu bölgede otele bağlı konut inşa ettiklerini ve inşa etmeye devam edecekleri bilgisini verdi.

Six Senses Kaplankaya, Bodrum'un kuzeyinde, havalimanına 42 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Otel, 66 yamaç odası, 6 adet süiti de içeren 141 odadan oluşuyor. Tüm rezidanslarda çağdaş mimari ile yüksek teknolojinin rahatlığını bir araya getirilmiş durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.