Siltaş Marina’nın Yüzde 20’si Satıldı

Siltaş Marina’nın Yüzde 20’si Satıldı

Siltaş Yapı’nın Pendik Marina’nın karşısında konumlanan yeni projesi Siltaş Marina, ön satıştan bugüne bir ay içinde yüzde 20 satış oranına ulaştı.

A+A-

Siltaş Marina’da lansman dönemine özel olarak peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunan Siltaş Yapı, yüksek prim hedeflediği projesini Mayıs 2020’de teslim etmeyi planlıyor. 

Fiyatların KDV dahil 595 bin liradan başladığı Siltaş Marina’da lansman dönemine özel kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve vadeli alımlarda 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Siltaş Yapı, yüksek prim hedefiyle yatırımcılar için de cazip bir proje olan Siltaş Marina’yı Mayıs 2020’de teslim etmeyi planlıyor. Bir kentsel dönüşüm projesi olan Siltaş Marina, toplam 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı iki blokta 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 200 konut, 4 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Yüzde 70’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Siltaş Marina’nın özel mimarisi sayesinde projede yer alan konutların tamamı denizi görebiliyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.