Selim Gökdemir: Megapol İzmir, Meslek Hayatımın En Büyük Projesi

Selim Gökdemir: Megapol İzmir, Meslek Hayatımın En Büyük Projesi

Megapol Yönetim Kurulu başkanı Selim Gökdemir , Halkapınar'da 3 blok olarak inşa edilen Megapol İzmir projesi için meslek hayatımın en büyük projesi ifadesini kullandı.

A+A-

Megapol Çarşı Kule projesinin inşaatını bitirme noktasına Getiren Megapol İnşaat Halkapınar'da yeni projeye başlıyor. 24 ve 25 katlı 3 kuleden meydana gelen Megapol İzmir Projesi 330 metre uzunluğundaki caddede 49 mağaza yer alacak. Projede ayrıca 3-4 katlı binalar da yer alacak. 540 ofis ve 360 konuttan meydana gelen projede fiyatlar 320 bin liradan başlıyor.

Projede ayrıca 867 koltuklu konferans salonu, 6 adet sinema salonu, sergi salonu ve spor salonları da yer alacak. 

megapol-izmir-nerede.jpg

ÜÇ KULE ÜÇ AYRI KONSEPT

 

Megapol İzmir projesindeki üç kulenin her birinin farklı bir konseptle projelendirildiğini belirten Gökdemir, “Premium Kule'de kule sakinlerinin ikram ve hizmet alacakları 24 ve 25'nci katımız var. Farklı büyüklükte suitler, ofis ve konutların hepsi burada yer alıyor. Home Ofis Kulesi hem ev hem iş yeri olacak. Dijitalleşme ile birlikte artık bir çok kişi uzmanlaşıyor. İş yerine gitmiyor, evden çalışıyor. Hem evi hem işi bir arada birleştiren aynı kulede yaşayabilecek ve çalışabileceksiniz. Üçüncü kule ise rezidans kulemiz. Burası oturma amaçlı olacak. Yüksek binada oturmak yerine yere yakın olmayı tercih edenler için de yatay rezidans dediğimiz 3-4 katlı binalar yani cadde evleri var. 2+1, 3+1 evlerimiz var. Çünkü büyük binada değil de sakin yerde oturmak isteyenler var. Üç kulemizde toplamda bine yakın bağımsız bölüm var” bilgisini paylaştı.

megapol-izmir-dukkan.jpg
ARALIK 2020'DE TESLİM

4 ay önce çalışmalarına başlanan Megapol İzmir projesinde teslimler  30 Aralık 2020'de. Projeyi 32 ayda bitireceklerini açıklayan Selim Gökdemir, “Megapol olarak kaliteye çok dikkat ediyoruz. Yüksek yapıda, İzmir'deki deprem riskini dikkate alarak geniş kesitli binalar yapıyoruz. Kat genişliği bin 500 metrekare. Sadece yüksek yapmak için yüksek yapmıyoruz. Bir kulemizi bitirdik, diğer üç kuleyi de bitirdiğimiz zaman 4 kule bu bölgeyi bir anda değiştirecek ve bölgenin yeni çekim merkezi olacak. Fiyatlar konusunda da iddialıyız. Bu kategorideki en uygun fiyatla çıkıyoruz. Söz verdiğimiz eserimizi zamanında yerine getirmek istiyoruz. İşletme masrafları çok uygun olacak. Çünkü biz yaptığımız binaları kendimiz yönetiyoruz. Projelerimiz yatırımcılara, müşterilere para kazandırıyor. Taban fiyatla başlıyoruz” dedi.

  

“MESLEK HAYATIMIN EN BÜYÜK PROJESİ”

Gökdemir, “Benim meslek hayatımdaki en büyük projem” diye tarif ettiği Megapol İzmir’in 200 bin metrekarelik bir inşaat alanına sahip. Gökdemir, “Alsancak'ta ortalama bir bina 2 bin metrekareyi geçmez. Kendi kendine yetebilen tek proje. İzmir'de üzerine başka proje yok. Yapıldığında ortaya çıkacak. Bir çok meslektaşımız güzel bina yapıyor ama binanın dışında hayat bitiyor. Burada çevreyi de yapmış oluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.