Sancaktepe Şehir Hastanesi Ne Zaman Başlayacak

Sancaktepe Şehir Hastanesi Ne Zaman Başlayacak

Kamu özel sektör işbirliğiyle hayata geçirilen Sancaktepe Şehir Hastanesi projesinin ihalesi 4 temmuzda gerçekleşecek. İhalenin tamamlanmasının ardından yer teslimi yapılacak ve inşaat çalışmaları başlayacak.

A+A-

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı, Sancaktepe Şehir Hastanesi projesi için düğmeye bastı.

“Sancaktepe Şehir Hastanesi yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi” ön yeterlilik ihalesi 4 Temmuz 2018 saat 15:00’da idarenin Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001. Cadde No: 9 Kat: 7 Bilkent - Çankaya/ANKARA adresinde yapılacakr.

İhaleye katılmak isteyenlerin ön yeterlik başvurusunu 4 Temmuz 2018 saat 15:00’a kadar Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001. Cadde No: 9 Kat: 7 Bilkent - Çankaya/ANKARA adresine elden ya da  iadeli taahhütlü posta ile de göndermesi gerekiyor.

Ön yeterlilik katılımı için ayrıca; şirketin, dönen varlıklar/kısa vadeli borçlar oranının en az 2,00 olması, öz kaynaklar/toplam aktif oranının en az 0,30 olması, kısa vadeli banka borçları/öz kaynaklar oranının en çok 0,30 olması gibi şartlar da aranacak.
Kamu özel işbirliği ile hayata geçirilecek olan Sancaktepe Şehir Hastanesi projesinin 3 yıl en fazla 4 yılda tamamlanması planlanıyor.

4 BİN 200 YATAKLI DEV SAĞLIK KAMPÜSÜ
2 milyon 928 bin 660 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Sancaktepe Şehir Hastanesi tamamlandığında 4 bin 200 yatak kapasite ile hizmet verecek.  Sancaktepe’nin Samandıra bölgesinde hayata geçirilecek olan dev hastane hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen hastalara hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.