Sahabiye Kentsel Dönüşüm Son Durum 2018

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Son Durum 2018

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm 1. etapta inşaat başladı. 540 konutluk 2. etapta ise uzlaşma görüşmeleri başladı.

A+A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ikinci etap uzlaşmalarında da halkın rızasını alacaklarını söyledi. Bir grup Sahabiyeli Başkan Çelik’e proje için dua ettiklerini söyledi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabı uzlaşma görüşmelerinin ilk gününe Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı. Başkan Mustafa Çelik, uzlaşma görüşmeleri için gelen vatandaşlarla görüştü ve projeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Uzlaşma görüşmelerine büyük ilgi gösteren vatandaşlar, dev maket üzerinden yeni yaşam alanlarını denetledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, halkın uzlaşma görüşmelerine gösterdiği yoğun ilgiyi güven duymalarına bağladı. İlk etap inşaatının hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Çelik, “İnşaatımızın hızını gören hemşehrilerimiz Büyükşehir Belediyemizin bu projeyi en iyi şekilde yapacağına inandıkları için uzlaşma görüşmelerine böylesine ilgi gösteriyorlar. İnşallah ikinci etabın uzlaşma görüşmeleri de halkın rızası ile sonuçlanacak. Birinci etapta 622 daire ve 55 iş yerinin inşaatına başladık. İkinci etapta da 540 daire yapacağız. Şimdiden hak sahiplerine hayırlı uğurlu osun” diye konuştu.

“KABE’DE İSMİNLE DUA EDECEĞİM”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik bir grup Sahabiyeli ile proje hakkında bir süre görüştü. Uzlaşma görüşmeleri için gelen hak sahipleri projeyi çok beğendiklerini söyledi. Bir hak sahibi ise Başkan Mustafa Çelik’e her gün dua ettiğini, önümüzdeki hafta gideceği Kabe’de de ismini vererek dua edeceğini belirtti ve “Allah razı olsun” dedi. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Uygulama Etabı Açık Sokak, Boylar Sokak, Yıldırım Caddesi ile Prof. Fevzi Fevzioğlu caddesi arasında kalan alanı kapsıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.