Renault Trucks İnşaat Sektörüne Odaklanıyor

Renault Trucks İnşaat Sektörüne Odaklanıyor

Renault Trucks K serisi kamyonlar, inşaat sektöründeki müşterilerin gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirildi.

A+A-

Renault Trucks K serisi, Kamerun'da tomruk taşımacılığından, Umman'da 120 ton yük taşınmasına kadar zorlu koşullarda test edildi. İnşaat firmalarının gereksinimlerine çözüm niteliğinde olan K serisi kamyonlar, 120 tona varan bir Brüt Araç Ağırlığı kapasitesi sunuyor.

Renault Trucks Türkiye başkanı Sebastien Delepine açıklamasında; “Renault Trucks K serisi, inşaat ve maden alanları için sunulan en gelişmiş araç diyebiliriz. İnşaat, alt yapı projeleri ve maden ocakları gibi zorlu çalışma koşullarına yeni bir boyut kazandıracak K serisi kamyonlarımız, güçlendirilmiş özellikleri ile zorlu sahalarda müşterilerimizin ve sürücülerin işini kolaylaştırıyor. Her türlü arazide olağanüstü bir çekişi garanti ediyor. Renault Trucks K Serisi, motor ve şanzıman torku sayesinde yakıt verimliliğini arttırıyor” dedi.

 Delepine konu ile ilgili olarak açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Türkiye’deki müşterilerimiz de artık satın alma maliyeti kadar toplam sahip olma maliyetini göz önünde bulundurarak alım kararlarını veriyorlar. Araçlarımız ve sunduğumuz satış sonrası hizmetlerimiz ile filoların en ideal toplam sahip olma maliyeti ile operasyonlarını yürütmelerini sağlıyoruz” şeklinde belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.