OYAK'tan Urla Bademler'e 1000 Konutluk Proje

OYAK'tan Urla Bademler'e 1000 Konutluk Proje

OYAK İnşaat, Urla Bademler'de Emlak Konut'tan satın aldığı 367 dönümlük arsada 1000 konutluk bir proje hayata geçirecek. OYAK'ın Urla projesine 2019 yılında başlaması planlanıyor.

A+A-

OYAK, 675 milyon liraya, Yalova, Ankara,  İzmir  gibi farklı bölgelerde Emlak Konut’tan toplamda 4 milyon metrekare arsa aldı.

OYAK projeleri MİPİM emlak fuarında görücüye çıktı. oyakGayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü’nün başında bulunan Ali Seydi Karaoğlu, “Elimizdeki projelerin değeri 20 milyar lirayı buldu. 57 yıl önce kurulan OYAK büyük hizmetler yaptı. Birçoğu batan diğer fonların aksine zamanla büyüdü ve doğru yatırımlar yaptı. Son 15 yılda gayrimenkul yatırımlarında büyük gelişme olurken OYAK sektöre pek ilgi göstermedi. Şimdi bu politikasını değiştirdi. Gayrimenkule de büyük projelerle giriyoruz. OYAK bünyesinde Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kuruldu. Elimizde büyük arsalar var. Onları değerlendireceğiz” dedi.

İZMİR'E 1000 KONUTLUK PROJE

OYAK, İzmir’in Urla ilçesinde bin konutluk bir yatırım için düğmeye bastı. 2019 yılında başlanması hedeflenen proje kapsamında alınan 368 bin metrekarelik araziye, çevreye duyarlı, sosyal donatı alanlarına sahip bir yaşam alanı yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum