ONAG Yapı'nın 3 Projesinde Bayram Kampanyası

ONAG Yapı'nın 3 Projesinde Bayram Kampanyası

ONAG Yapı Karşıyaka Şemikler'deki Arkadya Evleri, Çiğli Ataşehir'deki Nilüfer Evleri ve Sasalı villa projesinde birçok kampanyayı birarada sunuyor. Temmuzda sahiplerine teslim edilmesi planlanan Arkadya projesinde fiyat güncellemesi 30 hazirana uzatıldı.

A+A-

ONAG Yapı Karşıyaka ve Çiğli’deki 3 projesinde birçok fırsatı bir arada sunuyor. ONAG projelerinde yüzde 10 KDV İndirimi, Tapu harcı indirimi, 0.98 faiz oranları, lansman öncesi fiyat avantajı gibi fırsatlardan yararlanılabilirken Şemikler’de devam eden Arkadya Evleri projesinde teslim öncesi son fiyat avantajının süresi 30 Hazirana kadar uzatıldı. Peşin alımlarda indirim sağlayan ONAG kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuyor.

ARKADYA EVLERİ’NDE 0,98 FAİZLE ANAHTAR TESLİM FİYATLAR

Karşıyaka Şemikler’de 3 blok olarak hayata geçirilen Arkadya Evleri projesinde temmuzda yaşam başlıyor. Anahtar teslim fiyatları ile satışı yapılan projede 0,98 faiz oranlarıyla ev sahibi olunabiliyor. Geniş sosyal donatılarıyla, konforlu daireleriyle fark yaratan projenin şehir merkezinde olmasından dolayı her yere çok kolay ulaşım sağlanabiliyor. 2+1, 3+1 ve 3,5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede toplam 98 daire yer alıyor.

NİLÜFER ATAŞEHİR’DE KİŞİYE ÖZEL ÖDEME

Mavişehir’in hemen yanı başında Çiğli Ataşehir mahallesinde ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla hayata geçirilen Nilüfer Evleri projesinde geniş ve ferah daire seçeneklerine yer verildi. Sadece büyük metrekareli 3+1 dairelerin yer aldığı Nilüfer Evlerinde geniş sosyal ve peyzaj alanlarının yanı sıra her daireye 1 araçlık kapalı otopark düşüyor. Satışların devam ettiği projede nakit alımında indirim ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.  

SASALI’DA LANSMAN ÖNCESİ SATIŞLAR BAŞLADI! YÜZDE 10 KDV İNDİRİMİ

ONAG Yapı’nın Sasalı’da 12 bin 450 metrekare arsa üzerine inşa ettiği 21 villalık projesinde ön satışlar başladı. .295 metrekare büyüklüğünde 5+1 villaların yer alacağı proje doğayla iç içe, sakin ve huzurlu bir yaşam imkanı sağlıyor. Çevreyoluna ve şehir merkezine yakın bir mesafede yer alan Sasalı projesinde yüzme havuzu ve geniş peyzaj alanları yer alıyor. Projedeki villalar yüzde 10 KDV indirimi ve ön satışa özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

EV SAHİBİ OLMANIN TAM ZAMANI

Konut teşviklerinin ve kampanyaların en yoğun olduğu bu dönemin ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için en cazip dönem olduğuna vurgu yapan ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, “Projelerimizde birçok fırsatı bir arada sunuyoruz. Hükümetin, Tapu harcı indirimi, KDV indirimi ve 0,98 faiz kampanyasının yanı sıra; kişiye özel ödeme seçenekleri, nakit indirimi, lansman indirimleri, anahtar teslim fiyatlar vb.  imkanlar sunuyoruz. Temmuz ayında teslim edeceğimiz Arkadya Evleri projemizde bayramdan sonra yapmayı planladığımız fiyat güncellemesini 30 hazirana kadar öteledik. ONAG Yapı’dan ev almak isteyenler için en uygun imkanları oluşturduk. Bu fırsatlardan yararlanmak için satış ofislerimize bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.