Onag Yapı'dan Karşıyaka ve Çiğli'ye 3 Proje

Onag Yapı'dan Karşıyaka ve Çiğli'ye 3 Proje

ONAG Yapı, Karşıyaka ve Çiğli’de 3 proje hayata geçiriyor. Şemikler'de inşaatı tamamlanan Arkadya Evleri projesinde oturum başlarken, Çiğli Ataşehir'deki Nilüfer Evleri ve Sasalı villa projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

A+A-

İzmir’in köklü inşaat firmaları arasında yer alan ve çeyrek asırlık tecrübesiyle faaliyetlerine devam eden ONAG Yapı yeni projeleriyle nitelikli yaşam alanları oluşturuyor. Firma Karşıyaka Şemikler, Çiğli Ataşehir ve Çiğli Sasalı’da 3 projesiyle faaliyetine devam ediyor.

ATAŞEHİR NİLÜFER KONUTLARI

Mavişehir’e komşu olan ONAG Nilüfer Konutları İzmir’in en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ataşehir’de yükseliyor. İnşaat çalışmalarına başlayan Ataşehir Nilüfer Konutları 6 blok ve 88 daireden meydana geliyor. 183-193 metrekarelik ferah ve geniş dairelerin bulunduğu Nilüfer Evleri bölgedeki en büyük metrekareli proje olarak göze çarpıyor. Bölgede devam eden projeler içerisinde kapalı otopark imkanı sunan tek proje olma özelliğine sahip.

Çevreyolu girişine 1 dakika mesafedeki Nilüfer Konutları’ndan İzmir’in her tarafına kolayca ulaşım imkanı sağlanıyor. Mavibahçe, Egepark, Çiğli Kipa alışveriş merkezlerine sadece birkaç dakikalık uzaklıkta yer alan proje Tramvay durağına 500 metre, Çiğli İZBAN istasyonuna ise 900 metre, Kent hastanesi, bölge hastanesi ve pazaryerine yürüme mesafesinde bulunuyor.

SASALI’DA DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM

ONAG Yapı, Kuş cenneti ve doğal yaşam parkıyla ünlü Sasalı’da 12 bin 450 metrekare arsa üzerine 24 villa inşa edecek. 295 metrekarelik 5+1 villaların yer alacağı proje doğayla iç içe, sakin ve huzurlu bir yaşam imkanı sağlıyor. Çevreyoluna ve şehir merkezine de yakın bir mesafede yer alan Sasalı villaları şehir merkezinde çalışan ancak şehrin gürültüsünden uzak yaşamak isteyenler için alternatif oluşturuyor. Projede yüzme havuzu ve geniş peyzaj alanları yer alacak.

ŞEHRİN MERKEZİNDE BUTİK BİR SİTE: ARKADYA EVLERİ

Karşıyaka Şemikler’de hayata geçirilen 98 konutluk Arkadya Evleri projesi butik bir site olarak tasarlandı. 3 bloktan meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 3,5+1 şeklinde kullanışlı daire tipleri yer alıyor. Yüzde 75 inşaat seviyesine ulaşan projede daire teslimleri Temmuz 2018‘de gerçekleşecek. Anahtar teslim fiyatlarıyla satışa sunulan Arkadya Evleri’nde kredi  ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Yakında açılması gündemde olan Mavişehir - Anadolu Caddesi - Çevre Yolu bağlantı yolu projesi, 2018 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayacak olan Bahçeşehir Koleji ve sağlık ocağı projeleriyle Şemikler bölgesi yeni bir çehre kazanacak. ONAG Yapı kalitesiyle Mavişehir’in karşısında İzban hattı ile Anadolu Caddesi arasında inşa edilen Arkadya Evleri farklı mimarisi ve zengin sosyal alanlarıyla bölgenin en değerli projesi olacak.

Arkadya Evleri projesi Mavişehir ve Şemikler İzban istasyonuna 550 metre, Mavibahçe AVM’ye 1.3 kilometre, İzmir Çevreyoluna 650 metre, Bostanlı vapur iskelesine 2.7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

ONAG’TAN EV ALAN KAZANIYOR

25 yıldır kalite anlayışlarından hiçbir ödün vermediklerini ve her inşaatta kaliteyi bir tık daha ileri taşıdıklarını belirten ONAG Yapı yönetim kurulu başkanı Niyazi Gültekin, “Bizden daire alan yatırımcılarımızın hepsi memnun. İzmir’in en güzel lokasyonlarında projelerimizi hayata geçiriyoruz. Kalitemizden hiçbir zaman ödün vermiyoruz. Kaliteyi bir bütün olarak ele alıyor ve bu kaliteyi her inşaatta bir adım ileriye taşıyoruz. Bugüne kadar bizden ev alanlar oldukça memnun. Hatta birçok yatırımcımız diğer projelerimizden de daire almaya devam ediyor. Çamdibi’nde teslimlerini ve satışlarını bitirdiğimiz son projemiz olan ONAG Yaşam Evleri’nden lansman fiyatlarıyla daire alanlar yüzde 70’in üzerinde kazanç sağladı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.