ONAG Arkadya Evleri Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

ONAG Arkadya Evleri Örnek Dairesi Görücüye Çıktı

ONAG Yapı tarafından Karşıyaka Şemikler'de hayata geçirilen Arkadya Evleri projesinin örnek dairesi görücüye çıktı. Projede teslimler 2 ay sonra başlıyor.

A+A-

Karşıyaka Şemikler'de zemin+7 katlı 3 blok olarak yükselen Arkadya Evleri projesi 98 konuttan meydana geliyor. 2+1, 3+1 ve 3,5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede 2+1 daireler 90 ile 135 metrekare arası, 3+1 daireler 138 metrekare, 3,5+1 daireler ise 267 metrekare olarak tasarlandı. 

ÖRNEK DAİRE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Arkadya Evleri'ndeki daireler anahtar teslim fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Daire fiyatlarının 350 bin TL'den başladığı projede elektrik, su, doğalgaz, Zorunlu Deprem sigorta poliçesi (DASK) aboneliği, oturma ruhsatı, tapu masrafı dahil bütün masraflar şirket tarafından karşılanıyor.

İnşaat çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı projede örnek daire görücüye çıktı. 2+1 dairelerin yer aldığı blok haziran 2018'de, 3+1 ve 3,5+1 dairelerin yer aldığı 2 blok ise ağustos 2018'de teslim edilecek. 

Anadolu Caddesi’ne 70 metre mesafede yer alan Arkadya Evleri projesi Mavişehir ve Şemikler İzban istasyonuna 550 metre, Mavibahçe AVM’ye 1.3 kilometre, İzmir Çevreyoluna 650 metre, Karşıyaka Anadolu Lisesi’ne 300 metre, Metropol Tıp Merkezi’ne 700 metre, Bostanlı vapur iskelesine 2.7 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Arkadya Evleri proje satış koordinatörü Berkant Baysal projenin hemen yanındaki parselde inşaat çalışmaları devam eden Uğur Kolejinin ve projenin çok yakınından geçecek olan Mavişehir - Anadolu Caddesi bağlantı yolunun hayata geçirilmesiyle Arkadya Evleri projesinden ev alanların ciddi prim yapacağını söyledi. 

Projenin sosyal olanakları

Yüzme havuzu

Fitness salonu

Her daireye 1 araçlık otopark

7/24 özel güvenlik + Kamera kaydı

Sauna

Çocuk oyun alanı

Peyzaj alanları

 5'li Ankastre seti (Ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinası, Mikrodalga)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.