Northland’e En Büyük İlgi OSTİM'den

Northland’e En Büyük İlgi OSTİM'den

İntegra Yapı AŞ izası taşıyan Northlan projesi, Ankara'nın önemli sanayi merkezlerinden OSTİM'den büyük ilgi görüyor. İntegra Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, " Türkiye’de ve dünyada önemli işler yapan OSTİM firmalarının tercih etmesi, pro

A+A-

Northland Ankara projesini inşa eden İntegra Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, teknolojiden, sanayiye; inşaattan, tıbbi malzemelere kadar çok fazla alanda üretim faaliyeti gösteren OSTİM’deki firma sahipleri ve çalışanlarının Northland’e gelen en fazla müşteri kitlesi olmasında ana faktörün bölgeye yakınlığın yanı sıra “iç ve dış mimarideki farklılık, lüks yapı, zengin sosyal donatı alanları” olduğunu belirtti.

Başkent sanayisinin gelişiminde öncü güç olan OSTİM çalışanlarının detaycı yapılarının da bölgede Northland’in popülaritesini artırdığını vurgulayan Uslu, şunları söyledi:

“Northland’in alıcıyı heyecanlandıran yüzü projeyi inceleyen herkes tarafından fark ediliyor. Ama  Türkiye’de ve dünyada önemli işler yapan OSTİM firmalarının tercih etmesi, projemizin gerçekten kaliteli olduğunu gösteriyor. Çünkü modern mimarili konut projelerinin çoğu vitrin malzemesi kullanıp yapı kalitesinden ödün veriyor. Bu durumu ise sadece sanayiden, malzemeden anlayan alıcılar fark edebiliyor. Bizim projemizde mimari, konfor, zengin sosyal donatı alanları ne kadar önemliyse; birinci sınıf inşaat malzemesini kaliteli işçilikle kullanmak da o kadar önemli. Yaptığımız görüşmelere göre projenin Ovacık gibi yeni gelişim bölgesinde bulunması temiz havaya ve sakin ortama sahip olması doğru bir yatırım olarak görülüyor. OSTİM’e 10 km uzaklıkta bulunması ulaşım kolaylığı sağlarken Northland’in her yönden nezih bir proje olması OSTİM firmalarının vazgeçilmezi olmamızı sağlıyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.