Nidapark Ayyıldız Fiyatları!

Nidapark Ayyıldız Fiyatları!

Tahincioğlu İnşaat tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 682 bin liradan başlıyor.

A+A-

Az katlı yapısı ve yatay mimari ile tasarlanan Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesinde konut satışları başladı. Nidapark Ayyıldız projesinin giriş katında, mağaza ve dükkanlardan oluşan 10 ticari ünite yer alacak. 

3 bodrum kat + zemin kat + asma kat + 1.2.3.4. kat ver çatı arası katı olarak inşa edilen Kağıthane Nidapark Ayyıldız projesinde toplamda 95 adet daire bulunuyor. 

Projede 61 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1 daire, 12 adet 2,5+1 daire, 9 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 daire yer alıyor. Nidapark Ayyıldız'daki daireler simpleks ve dubleks olarak dizayn edildi. 

Kağıthane Nidapark Ayyıldız projesinde dairelerin fiyatları 682 bin TL ile 2 milyon 660 bin TL aralığında değişiyor. Projede açık yüzme havuzu, fitness, soyunma odası, sauna alanları, kış bahçesi, iç avlu, süs havuzu ve teras oturma alanları bulunuyor.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında, Cendere Caddesi ve Develi Caddesi arasında yükseliyor. 

Nidapark Ayyıldız nerede?

nidapark-tahincioglu-nerede.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.