Nefis Çankaya Evleri’nde Yaşam Başladı

Nefis Çankaya Evleri’nde Yaşam Başladı

YP İnşaat imzasıyla Ankara İmrahor Vadisi'nde hayata geçirilen Nefis Çanakya Evleri projesinde yaşam başladı. Hemen Teslim daireler 60 ay 0 vade avantajı ile satışa sunuluyor.

A+A-

Nefis Çankaya Evleri’ni hayata geçiren YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konutların önemli bölümünün sahipleriyle buluştuğunu ifade etti.

Osman Cem Çankaya, inşaat sektöründe oluşturdukları fark yaratan çizgiye ulaşmayı, sundukları ödeme planlarıyla kolaylaştırdıklarını dile getirerek, “Hemen tapu imkanına sahip Nefis Çankaya Evleri’nde banka kredisi kullanılmadan, şirkete 60 ay vade farksız ödeme olanağı sürüyor. Farklı tiplerde daire seçenekleri ile herkesin kendine uygun bir yaşam alanı bulabileceği Nefis Çankaya Evleri’nin oturuma hazır son daireleri için alıcılara acele etmelerini öneririm” dedi.

-NEFİS ÇANKAYA EVLERİ-

Nefis Çankaya Evleri’nde, hem yatay, hem dikey mimariye sahip 18 farklı daire tipi bir arada bulunuyor. Proje, 500 metrekare seyir terası ve vadi manzaralı kafenin yanı sıra, pilates ve yoga odalarından, fitness merkezine; basketbol ve tenis sahasından, sauna ve yüzme havuzuna kadar çok sayıda ayrıcalık sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.