Nefes Projesinin 3. Etabı ‘Nefes Sahil’ Başladı

Nefes Projesinin 3. Etabı ‘Nefes Sahil’ Başladı

Yunusoğlu İnşaat Güzelbahçe’de hayata geçirdiği Nefes projeleri serisinin üçüncü etabı olan ‘Nefes Sahil’ projesinin startını verdi.

A+A-

Siteler Plajı karşısında, sahile 30 metre mesafede 8.000 metrekare alan üzerine inşa edilen 3+1, 4+1 ve dubleks konut seçeneklerinin bulunduğu ‘Nefes Sahil’ 6 bin 500 metrekare yeşil alan ve sosyal tesis alanına sahip.

Hayata geçirilen her proje de ferah yaşam alanlarına ve güvenliğe önem verdiklerinin altını çizen Yunusoğlu İnşaat A.Ş Genel Müdür’ü Rahmi Sarıkaya,  ‘’Bu proje ile birlikte müşterilerimizin güven ve görsel anlamda huzur bulacağı bir yaşam tasarladıkları, projenin bulunduğu bölge itibari ile emsaline rastlanmayacağını, deniz manzarası, sahil şeridi ve plajı ile yaşam kalitesinin arttırılacağını ifade etti. Detaylıca planlanmış Yeşil Alan, Sosyal Tesis Alanı ve Güvenlik Önlemlerinin günümüz konut projelerinde olmazsa olmaz konumda olduğunu belirterek sözlerine devam eden Rahmi Sarıkaya ; Nefes Sahil projesinin henüz ön satışa çıkmamasına rağmen yüksek talep gördüğünü ve satışa sunulduğu zaman bu talebin artarak devam edeceğini düşündüklerini belirtti.

4 İLÇEDE DEVAM EDEN 7 PROJE

Gerçekleştirilen ve devam edilen projelerde de müşteri memnuniyetini ön planda tutmak adına her geçen gün gelişen teknolojiyi yakından takip ettiklerini ve en modern otomasyonları konutlarına uyguladıklarını ifade eden Sarıkaya,  Nefes projeleri dışında Gaziemir’de Arma Gaziemir, Sahil Evleri’nde Sahil Konakları 2. Etap, Çeşme de Dalyan Prestige ile birlikte toplam 7 projenin devam ettiğini ve bu projelerin toplam yatırım değerinin 100 milyon TL olduğunu, Yunusoğlu İnşaat A.Ş olarak yatırımlara hız kesmeden devam edileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.