Narova 4. Etap Satışa Çıktı

Narova 4. Etap Satışa Çıktı

Yapıtek İnşaat tarafından Bornova’da hayata geçirilen 1100 konutluk Narova projesinin 4. Etabı satışa çıktı. 120 konuttan meydana gelen 4. Etapta fiyatlar 179 bin TL ile 747 bin TL arasında değişiyor.1

A+A-

Çimentaş Grup şirketlerinden YapıTek A.Ş. tarafından 500 milyon lira yatırım değeriyle hayata geçirilen Narova projesinin 4. Etap lansman toplantısı Kordon otelde gerçekleşti. Toplantıya YapıTek Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltagirone, YapıTek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır ve Narova Proje Müdürü Hikmet Özkalay katıldı.

Proje ile ilgili bilgi veren Kayhan Karabayır, “2017 yılında gerçekleştirdiğimiz ikinci lansman. Mart ayında 3. Etap lansmanımızı gerçekleştirmiştik. Yapıtek olarak Bornova’da küçük bir semt inşa ediyoruz. Projemiz 9 etaptan oluşuyor. 2014 yılından beri 4 etabı hayata geçirdik. Narova 1 ve 2. Etapta yaşam başladı. 3 ve 4. Etapta inşaat devam ediyor.Her etapta kendimizi geliştirerek yolumuza devam ediyoruz. Projelerimizi şekillendirirken müşterilerimizin istek ve taleplerini dinliyoruz. Kendi orijinal projemize de sadık kalmaya kalıyoruz. İkisini birleştirerek güzel konutlar yapmaya çalışıyoruz. Yapıtek olarak hem konut projesi yapıyoruz hem de taahhüt projeleri yapıyoruz” dedi.

narova-4-etap.jpg

İZMİR –İSTANBUL OTOYOLU’NUN OLUMLU ETKİSİNİ GÖRMEYE BAŞLADIK

Projenin yakınından geçecek olan İzmir İstanbul otobanının bölgeye şimdiden olumlu etki yaptığını belirten Karabayır, “Bu proje İzmir’i her yönüyle etkileyecek. Etkilemeye başladı bile. Şimdiden bunun olumlu yansımalarını almaya başladık”

ROMA VE İZMİR BİRBİRİNE BENZER

“Bizim en büyük tecrübemiz Roma. Roma’da İzmir’e benzer şehir. İzmir ile Roma’daki insanların yaşam tarzları aynı. İzmir’de kendimizi daha iyi ifade edebiliriz dedik. İstanbul’daki yoğun nüfus, yoğun trafikten dolayı İzmir daha cazip geldi bize. İstanbul firmalarının da artık bizim gibi düşündüğünden dolayı buraya geldiğini düşünüyorum. Çimentaş olarak zaten yıllardır İzmir’deyiz. İzmir’i iyi tanıyoruz. Yatırımlarımız İzmir’de devam edecek."

Narova 4. Etap projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile teraslı daireler bulunuyor. 1+0 dairelerin metrekareleri 53 ile 57, 1+1 dairelerin metrekareleri 71 ile 90, 2+1 dairelerin metrekareleri 112 ile 164, 3+1 dairelerin metrekareleri ise 152 ile 228 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 20 peşinatla kredi kullanılabiliyor.

narova-4-etap-fiyat.jpg

NAROVA 4. ETAP FİYAT LİSTESİ

1+0 daireler 179 bin ile 185 TL

1+1 daireler 246 bin ile 282 bin TL

2+1 daireler 356 bin ile 455 bin TL

2+1 teraslı daireler 536 bin TL

3+1 daireler 473 bin ile 684 bin TL

3+1 Teraslı daireler ise 551 bin ile 747 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

Açık yüzme havuzu,

Fitness salonu

pilates ve masa tenisi salonları

bilardo salonu

playstation odası

cep sineması

Açık ve kapalı çocuk oyun alanları

 açık otopark

24 saat güvenlik

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.