Mogan Temizleniyor, Konut Projeleri Değerleniyor

Mogan Temizleniyor, Konut Projeleri Değerleniyor

Gölbaşı ilçesi, Mogan gölündeki temizleme ve çevresindeki peyzaj alanlarıyla her geçen yıl daha fazla ilgi çekiyor. Bölgedeki çalışmalar konut projelerinin değerlenmesine olanak sağlıyor

A+A-

Gölbaşı’ndaki nitelikli nüfus artışında, ilçenin lokasyonu, eğitim kurumlarına yakınlığı, zengin doğası, doğal göle sahip olması gibi pozitif ayrıcalıkların yanında; gelişen belediye hizmetleri önemli rol oynuyor.

Mogan gölünde Haziran ayında Atatürk sahil parkında başlayan ve hızla devam eden mırık temizleme çalışmaları ise bölgedeki konut projelerini ciddi şekilde hareketlendiriyor.

Dünyanın en büyük projelerinden biri olarak gösterilen Mogan gölü temizleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından kentten uzaklaşmadan doğa ile içiçe yaşamak isteyenlerin daha fazla Gölbaşı’na yönelmeleri bekleniyor.

Mogan Parkı’na yürüme mesafesinde olan ve tamamı göl manzaralı 35 müstakil villadan oluşan Kuğu Gölü Villaları, bu çalışmaların değer kattığı projeler arasında. KLC Yapı’nın inşa ettiği Kuğu Gölü Villları’nın 2018 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.