Antalya Çıralı İmar Planında Sona Doğru

Antalya Çıralı İmar Planında Sona Doğru

Çıralı, Olimpos ve Adrasan'da incelemelerde bulunan Ak Parti Antalya milletvekili Atay Uslu ve Antalya valisi Münir Karaoğlu incelemelerde bulundu. Atay Uslu, Çıralı koruma imar planı çalışmalarının bitme noktasına geldiğini söyledi.

A+A-

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Çıralı Koruma İmar Planı'nın tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.

Uslu'nun basın danışmanlığından yapılan açıklamaya göre, Atay Uslu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki heyetle Çıralı, Olimpos ve Adrasan'da incelemelerde bulundu.

Bölgedeki sorunlarını çözmek, turizm sektörünün ivme kazanmasını sağlamak için çalıştıklarını belirten Uslu, şunları kaydetti:

"Çıralı Koruma İmar Planını tamamlama noktasına geldik. Koruma-kullanma dengesi içinde hem Çıralı'da yaşayan vatandaşlar hem de kamu örnek bir işbirliği ortaya koydular. Kronik planlama sorunu artık çözüldü müjdesini bugün verdik. Sorunun çözülmesinde katkı veren Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Uslu, Olimpos ve Adrasan'ın da plan sorunlarını çözeceklerini, Adrasan'ın ihtiyacı olan tekne yanaşma yerinin de yapılacağını bildirdi.

Sufi Yolu, Yörük Yolu, Likya Yolu projeleri ve pansiyonculuğun desteklenmesi stratejileriyle Batı Antalya'da özgün bir turizm konsepti oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Uslu, "Batı Antalya'da kitle ve kütle turizmi yerine butik ve kültür turizmine destek veriyoruz." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.