Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 Milyar Liralık 11 Proje

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 Milyar Liralık 11 Proje

Op. Dr. Kenan Kalı İzmir'de gerçekleştirdikleri 11 projeyle, kente 3 milyar TL.'lik yatırım yapıldığını söyledi.Alsancak'ın kendileri için çok önemli bir bölge olduğunu belirten Kalı, Alsancak'ta aynı anda 3 yeni projeyi birden İzmirliler'e sunacaklarını

A+A-

Kalı, MyWay Alsancak Deluxe projesinin ardından, satın aldıkları Ege Sağlık Hastanesi yenilenmesi ve TRT arazisinde yapacakları AVM ve Rezidansla birlikte bölgede nitelikli, kaliteli konut ve sağlık yatırımı için düğmeye bastıklarını kaydetti.

Ege Sağlık Hastanesiyle TRT arazisini tek proje gibi düşündüklerini açıklayan Op. Dr. Kenan Kalı, “Toplamda 20 bin metrekarelik bir alan sözkonusu. Karşısında hastane yer alacak, bünyesinde ise avlu ve sokakları olan bir alışveriş merkezi olacak. Son derece şık mağaza ve kafelerin hizmet vereceği ticari alan da yer alacak. TRT arazisinde yıkım işleri bitti ve zemin güçlendirme çalışmaları yapılıyor. 8 katlı bir proje olacak. Projede 140 tane büyük rezidans yapılacak ve 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 konut tipleri olacak” diye konuştu.

Ege Sağlık Hastanesi'nin İzmir'in simgelerinden biri olduğuna değinen Kalı, “Ege Sağlık, İzmir için önemli bir marka ve insanlar için önemli hatıraları var. Orada doğan, şifa bulan birçok kişi var. Burayı İzmir'in bir anıtı olarak düşünüyoruz. Ege Sağlık Hastanesi'ni yıl başında hizmete açmayı planlıyoruz. Hastanede kısmi SGK anlaşması olacak. Onun dışında özel sigortayla birlikte Vip bir hastane hizmeti vereceğiz. Hastane 15 bin metrekare kapalı alana sahip ve içinde tüm branşlar olacak. Bölge için önemli bir ihtiyacı karşılayacak” ifadesini kullandı.

Gözde Grubu'nun gittiği bölgelere bir hareket getirdiğini söyleyen Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de yapmaya başladıkları 11 projeyle kente 3 milyar TL.'lik yatırım yapıldığının altını çizdi.

Kalı, grup olarak sağlık ve inşaat sektöründeki yatırımlarını sürdüreceklerini kaydetti.

Ticaret ve sosyal hayatın yoğun bir şekilde yaşandığı Alsancak'ın en büyük ihtiyacının depreme dayanıklı ve sağlam konutlar olduğunu vurgulayan Kalı, bölgenin karakterini yansıtan ve şık binalarla yeniden planlanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

GÖZDE GRUBU'NDAN 11 PROJE

İzmir'de aynı anda 11 proje yatırımı birden yaptıklarını kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, doğru lokasyonda doğru projeleri yaşama geçirdikleri için tercih edildiklerini vurguladı.

Kalı, MyWay Alsancak Deluxe, Myway 202 Bornova, MyVia Yıldız, MyVia Yıldız 2, Myway Fest, Myway Terrace, MyWay Wins Blue, Ege Sağlık Hastanesi. Central Park, Çeşme ve MyWay Country projeleriyle konut ve sağlık sektöründeki büyümelerini sürdürdüklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.