Ege Yapı Premium Ofis Beylerbeyi Satışa Çıktı

Ege Yapı Premium Ofis Beylerbeyi Satışa Çıktı

Ege Yapı Premium Ofis Beylerbeyi projesinin satışları başladı. Büyüklükleri 200 metrekare ile 565 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri yer alan Premium Ofis Beylerbeyi fiyatları metrekare bazında 12 bin 500 TL’den başlıyor…

A+A-

Ege Yapı, Premium Ofis Beylerbeyi projesinin satışlarına start verdi. 3 bloktan oluşan Premium Ofis Beylerbeyi projesinde büyüklükleri 200 metrekare ile 565 metrekare arasında değişen ofis seçenekleri yer alıyor.

Ege Yapı Premium Ofis Beylerbeyi fiyatları metrekare bazında 12 bin 500 TL’den başlıyor. Farklı ödeme seçenekleri sunulan Premium Ofis Beylerbeyi projesinde teslimlerin ise Mart 2018’de yapılması planlanıyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün, metrobüs durağının hemen yanı başında ve Beylerbeyi sahile sadece 1,6 kilometre mesafede konumlanan proje 105 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

3 YENİ PROJE

Premium Ofis Beylerbeyi projesinin 3 yıl içinde 2,5 milyar TL’lik yatırım zincirinin ikinci halkası olduğunu belirten Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, gelecek dönemde Avrupa Yakası’nda Maslak, Beyoğlu ve Fatih’te, Anadolu Yakası’nda ise ikisi Çekmeköy’de olmak üzere diğeri de Ataşehir’de bir proje gerçekleştireceğini söyledi. 

HEDEF YÜZDE 15 BÜYÜME

2017 yılı içerisinde 3 yeni proje daha açıklayacaklarını belirten Kabadayı, 2018’de yüzde 15 büyüme ve bin 250 kişilik yeni istihdam hedeflediklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.