Gözüm İnşaat'tan Yaşamkent'e 500 Konutluk Yeni Proje Geliyor!

Gözüm İnşaat'tan Yaşamkent'e 500 Konutluk Yeni Proje Geliyor!

Gözüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Gözüm 500 hanelik yeni bir projeye başlayacaklarını açıkladı.

A+A-

Gözüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Gözüm, kaliteden ödün vermeden yollarına devam edeceklerini söyledi. Gözüm, yakın zamanda 500 hanelik yeni bir projeye başlayacaklarını açıkladı

İdris Gözüm, Ankara'nın köklü inşaat firmalarından olan Gözüm İnşaat'ın faaliyetleri ve inşaat sektörünün geleceği hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Sizin Yönetim Kurulu Başkanı olmanızla beraber Gözüm İnşaat'ta neler değişti?

Gözüm İnşaat, 1982 yılından bu yana tüm Türkiye'ye değer katıyor. Firmamız kurulduğu yıllarda tabii olarak 15-20 dairelik projelere imza atıyordu. Firmamızın yönetim kuruluna gelen herkes gelişimi için elinden gelenin fazlasını yaptı. Daha önce Dikmen bölgesinde 15-20 dairelik binalar yaparken, kendimizi, firmamızı geliştirmeye önem verdik. Şimdiyse AVM'ler, plazalar, ofisler yapıyoruz. Yaşamkent'te bulunan konut projemiz Gözüm Park ve Eskişehir Yolu üzerinde bulunan ofis projemiz Arp Kule'yi örnek olarak verebilirim.

Arp Kule'de hangi aşamadasınız?

Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli bir noktasında bulunan Arp Kule'nin inşaatını tamamladık, şu an satış aşamasındayız. Eskişehir Yolu'na, metroya, ODTÜ'ye, Çukurambar'a, AVM'lere, Bakanlıklar ve Bazı Kamu Kurumlarına olan yakınlığıyla iş yaşamının gözde projesi olan Arp Kule; Kızılay'a 19, havaalanına 45, Gimat'a 15, İvedik OSB'ye ise 16,50 km uzaklıktadır. 5040 m2'lik arsa üzerine kurulu olan Arp Kule'de 2740 m2'yi yeşil alana ayırdık. Her ofis için 2 araçlık otopark, 90 araçlık kapalı otopark, 79 araçlık açık otopark, binaya ait ortak alanlar, kat bahçeleri, tek noktadan giriş sistemi, 7/24 canlı güvenlik, kamera kayıt sistemi, yangın dedektörleri, otomatik yangın algılama ve söndürme sistemi de projemizde mevcuttur.

Günümüzde birçok ofis projesi yükseliyor. Arp Kule'yi bu projelerden farklı kılan özellikleri nelerdir?

Arp Kule Plazası prestij bakımından A+ segmentindedir. Bina dış cephesinde Argon cam kullanılarak ısı ve ses yalıtımı maksimum düzeye çıkarılmıştır. Her katta iki ofis bulunmakta olup; ofisler balkonlu ve üç cephelidir. Ofis kullanım alanları net 250 m2'den başlamakla birlikte, Ankara'da geniş ofis arayanlar için önemli bir olanak sağlar. Ayrıca her katta ortak alanda açık balkon mevcuttur. İnşaat teknolojisi olarak günümüz inşaat projelerinin tüm teknik yeterliliklerini yerine getirmektedir. Ankara'da; Arsa, İş Yeri ve Konut olarak m2 birim fiyatları bakımından Eskişehir Yolu, Çukurambar, Söğütözü ve Konya Yolu bölgeleri hızla yükselmiştir.

'İkinci yarıda piyasalar yükselecek'

2017'de inşaattaki hedefleriniz nelerdir? Sektördeki gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz? 

2017'de ilk yarısı için inşaat sektöründe alıcılar ve yatırımcılar yönünden durgun geçtiği malumunuz. Fakat ikinci yarısında piyasaların olumlu yönde yükseleceğini, bu durgunluğun kırılacağını ümit ediyoruz. Bu kapsamda piyasaları takip ederek kaliteden ödün vermeden alıcıların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek istiyoruz. Markamızın hak ettiği farkı yaratmak istiyoruz. 

Yakın gelecekte başlamayı planladığınız bir projeniz var mıdır? 

Yakın zamanda Yaşamkent taraflarında 500 hanelik yeni bir projemize başlayacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.