Ordu Çaybaşı Kent Meydanı İhaleye Çıkıyor!

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı İhaleye Çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Çaybaşı Kent Meydanı'nın ihaleye çıkacağının müjdesini verdi.

A+A-

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çaybaşı ilçesine farklı bir görünüm kazandıracak, modern bir kent meydanı yapacaklarının müjdesini verdi.

120 GÜNDE TAMAMLANACAK

Çaybaşı Kent Meydanı’nın 10 Mayıs 2017 tarihinde ihale edileceğini belirten Başkan Enver Yılmaz, meydanla ilgili çalışmaların yer tesliminden itibaren 120 günde tamamlanacağını söyledi.

 PROJE ALANI 5 BİN 375 M2

Başkan Yılmaz, kent meydanının 5 bin 375 m2 alan üzerine projelendirildiğini ifade ederek, “Çaybaşı Kent Meydanı’nın toplam proje alanı 5 bin 375 m2 olacak. Proje kapsamında, alanın kot sorununu çözmek için istinat duvarı ve üzerine de ferforje korkuluk yapmayı planlıyoruz. Duvarın üst kotunda bulunan türbeyi projesine göre yenileyerek, o kısma 3 adet de kamelya yerleştireceğiz. Meydanda uygun yerlere ahşap saksılı oturma birimleri ve aydınlatma elemanları gibi peyzaj donatı elemanları yerleştirip, sert zemini baskı beton olarak yapacağız.  Meydanın hemen yanında bulunan okul bahçesine de tek pota basketbol sahası ve Atatürk büstü yerleştirerek, bahçenin meydanla bütünleşmesini sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.