Balıkesir Yeni Havalimanı 2018'de Açılacak!

Balıkesir Yeni Havalimanı 2018'de Açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yeni havalimanının müjdesini verdi. Uğur, Balıkesir Yeni Havalimanı'nın 2018'de açılacağını söyledi.

A+A-

Geçtiğimiz yıl bir  Ankara  ziyareti sonrası yeni havalimanının müjdesini Balıkesirlilere Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur vermişti.. Balıkesir yeni Havalimanının 2018 yılının ortalarında açılacak.. 

HAVALİMANI BİTER BİTMEZ UÇUŞLAR BAŞLAYACAK 

Şantiye şefi Mustafa Tiryaki yaptığı açıklamada havalimanının 2018 yılının sonunda bitmesinin planlandığını fakat yapılan çalışmalar doğrultusunda hedeflenen tarihten 6 ay kadar önce bitmesini planladıklarını belirterek uçuşlarında bu tarihler doğrultusunda şekilleneceğini ve inşaat biter bitmez uçuşların başlayacağını sözlerine ekledi. 

Mustafa Tiryaki ayrıca şu an yapılmakta olan çalışmaları şu şekilde sıraladı; 5000 metrekare oturma alanlı Terminal Binası Pist bağlantılı apron Garaj Binası-İtfaiye Binası İşi Merkezi Uğur'un Ulaştırma-Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonucunda bakanlığın envanterinde bulunan projenin planlanarak başlamasından sonra çalışmalara hız verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum