Burdur Devlet Hastanesi 8 Nisan'da İhaleye Çıkacak!

Burdur Devlet Hastanesi 8 Nisan'da İhaleye Çıkacak!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Devlet Hastanesi için 8 Mart günü ihaleye çıkacağını söyledi. Özçelik ''Sağlık yatırımları ile kurumlarımızın taleplerini görüştük'' dedi.

A+A-

Milletvekili Bayram Özçelik yeni Burdur Devlet Hastanesi için 8 Nisan 2017 tarihinde proje ihalesine çıkılacağı müjdesini verdi. İl Sağlık Müdürü Mehmet Metin Demir, Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Reha Sermed Aygören, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Alper Teker, Halk Sağlığı Müdürü Sevinç Sütlü, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Zafer Demir, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Ferunda Demir, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Nihat Şengeze ve Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Uğur Üstün Milletvekili Bayram Özçelik'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Sağlık yatırımlarını yakından takip ettiğini belirten AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik " İlimize yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımları ile kurumlarımızın taleplerini görüştük ve sorunların çözümü için görüşmelerde bulunduk. Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.