Mehmet Özhaseki 2. CNR Emlak Zirvesi’nin Açılışını Yapacak

Mehmet Özhaseki 2. CNR Emlak Zirvesi’nin Açılışını Yapacak

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek olan 2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuar’ının açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Ö

A+A-

CNR İstanbul Emlak Zirvesi, sektörün özellikle yatırım ve finansman konularının tartışılacağı, projelerin ve bu projelerin bulundukları coğrafyaların da tanıtılacağı bir zirve olacak. 23-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 5. CNR Emlak Fuarı da yatırımcıları, proje sahiplerini ve finansman sektörünü bir araya getirecek.

Açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin yapacağı CNR Emlak İstanbul Zirvesi’nde TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Konutder Başkanı Altan Elmas, Türkiye Varlık Fonu Başkan Vekili Himmet Karadağ, God Father of Green” (Yeşilin Babası) lakaplı Jerry Yudelson, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım ve Saudi Aramco Proje Direktörü Emad Johar gibi sektörün duayen isimleri konuşma yapacaklar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.