Medical Park Pendik Açıldı

Medical Park Pendik Açıldı

400 yataklı VM Medical Park Pendik hastanesi hasta kabulüne başladı. 100'ün üzerinde hekimin çalışacağı hastanede 10 ameliyathane ve 63 yoğun bakım ünitesi bulunuyor.

A+A-

MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) hastane açılışı hakkında açıklama yaptı.

Türkiye'nin en büyük özel sağlık hizmetleri sağlayıcısı MLP Care'in, 30'ncu hastanesi olan İstanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başladı.

MLP Sağlık Hizmetleri'nin İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 2'nci hastanesi olan VM Medical Park Pendik hastanesi 62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek. Hastane 57 branşta 100'ün üzerinde hekimiyle hizmete açıldı. Hastanede 400 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane, ve 63 yoğun bakım yatağı bulunuyor. 

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi'nde D-100 Karayolu'nun üzerinde yer alan VM Medical Park Pendik Hastanesi, Tavşantepe Metrosu'na ve toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Hastane E6 karayolu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik’teki İstanbul- Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı ve İDO Yalova feribotu iskelesine yakınlığı ile "Anadolu Yakası’nın yeni sağlık durağı" olmayı hedefliyor
MLP Sağlık Hizmetleri'nin KAP açıklaması: 
Türkiye'nin en büyük özel sağlık hizmetleri sağlayıcısı MLP Care'in, otuzuncu hastanesi olan Istanbul Pendik VM Medical Park hastanesi bugün hasta kabulüne başlamıştır.

İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci hastanemiz olan VM Medical Park Pendik hastanesi 62 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.