Martta Satışa Çıkacak 4 Proje

Martta Satışa Çıkacak 4 Proje

İstanbul'da mart ayında 4 proje satışa çıkmaya hazırlanıyor. Satışa yeni çıkacak olan projelerde lansmana özel indirimler ve ödeme seçenekleri sunulacak.

A+A-

İşte lansmana özel fiyat ve ödeme avantajı ile Mart 2018’de yeni satışa çıkacak konut projeleri;

KASRI ALA ÇENGELKÖY 
Kasrı Ala Çengelköy projesi 27 Mart’ta yapılacak olan lansmanla birlikte satışa çıkacak. Omran İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Kasrı Ala Çengelköy projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Konutların büyüklükleri 80 metrekareden başlıyor 255 metrekareye kadar yükseliyor. Kasr-ı Ala Çengelköy fiyatları 1 milyon TL’den başlıyor. Projede teslimlerin Ocak 2020’de yapılması planlanıyor.

EDONİA GARDEN PENDİK 
Bir süredir ön satışta olan Edonia Garden projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te yükseliyor. Edonia Garden Pendik projesinde resmi satışlar 22 Mart’ta yapılacak olan lansmanla birlikte başlayacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alan Edonia Garden fiyatları 205 bin TL’den başlıyor. Aralık 2019’da konut teslimleri yapılması planlanan projede 60 aya vade farksız taksit yapılıyor.

MARS 19 AVCILAR
Mars 19 projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar’da hayata geçiriliyor. Aralık 2018’de konut teslimleri yapılması planlanan Mars 19 Avcılar projesi toplam 148 adet konuttan oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Mars 19 fiyatları 533 bin TL’den başlıyor. Yüzde 30 peşin 48 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabilen projede banka k  redisi ile  120 ay yüzde 0,83 faizle de taksit yapılıyor.

THE HOLL PENDİK  
Ön talep toplamaya devam eden The Holl Pendik’te inşa ediliyor. Mart ayında satışa çıkması beklenen projede toplam 90 adet konut yer alıyor. The Holl Pendik projesinde stüdyo ve 1+1 daire seçenekleri yer alıyor. The Holl fiyatları ise 420 bin TL’den başlıyor. Peşin ve kredili alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.