Maltepe'nin Başıbüyük, Gülensu ve Gülsuyu Mahallesi İmar Planı Onaylandı

Maltepe'nin Başıbüyük, Gülensu ve Gülsuyu Mahallesi İmar Planı Onaylandı

Maltepe'de 3 mahallenin 40 yıldır bekleyen imar sorunu çözülüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başıbüyük, Gülensu ve Gülsuyu mahallerinin 1/1000 ölçekli uygulama imar planları onayladı.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şehrin önemli imar problemleri hakkında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Maltepe ilçesinde yeni imar planlarına ilişkin önemli bir açıklama geldi.

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe ilçesinde yeni imar planı onaylandı. Konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından sosyal medya hesabından paylaşılan haberde, "İBB Meclisimizde bugün Başıbüyük - Gülensu ve Gülsuyu 1/1000’lik İmar Planları onaylandı. Böylece Maltepe ilçemizdeki 40 yıllık bir problemi çözmüş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Maltepe ilçemiz ve İstanbulumuz için hayırlı olsun." paylaşımında bulundu.

Yaşan bu gelişme ile birlikte Maltepe ilçesi Başıbüyük, Gülensu ve Gülsuyu mahallelerinde 40 yıldır çözülemeyen imar sorunu çözüm bulmuş oldu.

Başkan Mevlüt Uysal haberi twitter hesabı üzerinden paylaştı;

 

İBB Meclisimizde bugün Başıbüyük - Gülensu ve Gülsuyu 1/1000’lik İmar Planları onaylandı. Böylece Maltepe ilçemizdeki 40 yıllık bir problemi çözmüş olduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Maltepe ilçemiz ve İstanbulumuz için hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.