Mahall Bomonti İzmir Satış Ofisinde Zİyaretçi Sayısı Yüzde 70 Arttı

Mahall Bomonti İzmir Satış Ofisinde Zİyaretçi Sayısı Yüzde 70 Arttı

Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde kampanyanın ilk haftasında Mahall Ankara’yı ziyaret edenlerin sayısı yüzde 74, Mahall Bomonti İzmir Tanıtım Ofisi’ne gidenlerin sayısı yüzde 70’in üzerinde arttı.

A+A-

Yapımı tamamlanan ve yaşamın başladığı Mahall Ankara’da ziyaretçi sayısında, 23 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında önceki haftalara göre yüzde 74 artış yaşandı. Mahall Ankara’da, tapu harcı ve KDV oranlarındaki indirimin yanı sıra nakit ödemelerde yüzde 20 indirimle ofis ya da konut sahibi olabilmek mümkün. Mahall Ankara’daki kampanyada tapu ve KDV indiriminin yanı sıra 0.98 faizle yüzde 5 peşinatta ödemelere 1 yıl sonra başlama avantajı da sunuluyor.

Mahall Bomonti İzmir’deki ziyaretçi sayısında da kampanyanın başladığı hafta yüzde 70’in üzerinde artış yaşandı. Mahall Bomonti İzmir projesinde, ofislerde 84 ay, konutlarda 72 ay faizsiz taksit seçeneğine ek olarak peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca peşinatsız yüzde 15 indirim,0,98 banka kredisi avantajı sunuluyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.