Macit Haldız Faver Proje Geliştirme Şirketini Kurdu

Macit Haldız Faver Proje Geliştirme Şirketini Kurdu

​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız yeni bir şirket kurdu. Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 12 milyon 821 bin TL sermayeyle kuruldu.

A+A-

Haldız İnşaat 1979 yılında Sakarya’da, seksenli yıllarının sonlara doğru Kocaeli’nde ve bugün Türkiye’nin çeşitli noktalarında inşaat faaliyetleri yürütüyor. ​Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Haldız Grup çatısı altında enerji, gayrimenkul, otomotiv, sigorta ve medya sektörlerinde faaliyet gösteriyor. ​ 

Macit Haldız tarafından yeni kurulan Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haldız Grup'un Kadıköy'deki Genel Merkezi'nde 12 milyon 821 bin 250 TL sermaye bedeli ile kuruldu. Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketinin konusu ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler olarak belirtildi. 

Faver Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Bostancı Mah.Kurukuyu Sok. A Blok No:26/1 Kadıköy 

Haldız İnşaat'ın devam eden projeleri arasında; Transform Fikirtepe, Tuana Evleri 3. Etap, Bilişim Vadisi Kuluçka Binaları ve Kongre Merkezi, Aselsan Başkent Organize San. Böl. Yerleşkesi ve TAİ - Tusaş Türk Havacılık ve Uzay A.Ş. Lojistik Ofis Binası yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.