Life City 21 Nisanda Lansmana Çıkıyor

Life City 21 Nisanda Lansmana Çıkıyor

Öz Manysa İnşaat tarafından Manisa'nın Turgutlu ilçesinde hayata geçirilen Life City projesi 21 nisan cumartesi günü lansmana çıkıyor. Life City fiyatları 162 bin TL'den başlıyor.

A+A-

Turgutlu’nun en büyük Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi olan Life City Turgutlu projesi 21 Nisan’da lansmana çıkacak. Toplam 436 adet daire 26 adet dükkandan oluşan proje de 1+1 den 6+1 e kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 162 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

21 katlı 2 blok 20 katlı 1 blok olmak üzere toplamda 3 bloktan meydana gelen Life City Turgutlu Projesi içerisinde Sağlık Ocağı, Kreş, Fırın, Yüzme Havuzu, Basketbol Sahası, Spor Salonu, Yürüyüş parkuru, Sosyal Aktivite Alanları, Yarım Tenis Kortu, Açık ve Kapalı Otopark gibi birçok sosyal imkanın bulunduğunu bildiren Öz Manysa İnşaat yönetim kurulu başkanı Mesut Çiftçi “İlçedeki en büyük yaşam alanına sahip projemiz, 80 bin metrekare toplam inşaat alanı içerisinde 55 bin metrekare kapalı alanda toplam 436 adet Konut ve 26 adet Ticari Gayrimenkulden oluşmaktadır” dedi.

Mesut Çiftçi;” Sadece bir Ev değil yuva inşa ettik. Bu hedefle yaşam alanı oluşturduğumuz konsepti Turgutlu’ya kazandırıyoruz. Bunun keyfini sürecek dostlarımızı ağırlamaktan da büyük bir mutluluk duyacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.