Letgo Emlak Kategorisini Açtı

Letgo Emlak Kategorisini Açtı

Dijital pazarlama ve ikinci el satış sitesi Letgo'da artık konut, daire ve diğer emlak kategorilerinde ilan yayınlayabilecek.

A+A-

Letgo’nun sezgisel tasarımı, konut ve diğer emlak türlerinin ilanlarını yayınlamayı ve aramayı kolaylaştırıyor. Kullanıcılar hızlıca çektikleri fotoğraflara kiralık veya satılık yer hakkında birkaç detay bilgi girip ilanlarını yayınlayabiliyor. Kullanıcılar ayrıca uygulamada birbiriyle anlık olarak sohbet edip ihtiyaçlarına uygun yerel ilanları bulmak için filtrelerden yararlanabiliyorlar. Letgo kullanıcıları karşılarındaki kişiler ve onlar hakkında yapılan yorumlarla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için birbirlerinin profillerini, puanlarını ve yorumlarını görüntüleyebiliyor.

Letgo uygulamasında Türkiye genelinde arabadan elektronik eşyaya, mobilyadan oyuncağa kadar halen 22 milyondan fazla aktif ilan bulunuyor. Türk kullanıcılar uygulama üzerinden her ay 5 milyonu aşkın yeni ilan giriyor, bu rakamın 2016 başından bu yana yüzde 700’ün üzerinde arttığı görülüyor. letgo kısa bir süre önce Türkiye’nin en büyük ikinci el otomobil pazaryeri olduğunu açıklamıştı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.