Konut Tesliminde Kilit Değiştirme Dönemi Sona Eriyor

Konut Tesliminde Kilit Değiştirme Dönemi Sona Eriyor

İnşaat projelerindeki konut tesliminin hemen ardından yeni konut sahipleri, güvenlik endişesi nedeniyle kapılarındaki kilidi değiştirme ihtiyacı duyuyor.

A+A-

Mul-T-Lock® tarafından geliştirilen yüksek güvenlikli kilit sistemi ile yeni konut sahipleri, kendileri için sunulan benzersiz anahtarlarını bir kez kullandıktan sonra inşaat halindeyken kullanılan anahtarları anında devre dışı bırakıyor ve kilit değişimine gerek kalmıyor.

Mul-T-Lock® İnşaat Master Silindiri’nin kullanıldığı inşaat projelerinden konut alanlar, konut tesliminin ardından kendilerine verilen benzersiz anahtarı kullanmaya başladıkları anda kapı kilitlerinin içindeki özel değişim silindirini kolayca aktif hale getirerek inşaat sürecinde kullanılan tüm anahtarların geçerliliğini kaldırabiliyor. Bu süreç geri alınamayacağı veya tersine döndürülemeyeceği için gelecekte sorun yaşama ihtimali de bulunmuyor. Mul-T-Lock® İnşaat Master Silindiri ile inşaat sürecinde ve sonrasında konut güvenliği sağlanarak konut sahiplerinin güvenlik endişeleri gideriliyor ve kilit değiştirme ihtiyacı kalmıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.