Konut Alıcısı İçin En Karlı Dönem

Konut Alıcısı İçin En Karlı Dönem

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, içinde bulunduğumuz zaman diliminin konut almak için en uygun zaman olduğunu söyledi.

A+A-

 Tolga Ülkealan “Nüfus arttıkça, şehirler geliştikçe gayrimenkule her daim talep olacak ve bu da sektörü her zaman canlı tutacaktır. Bakanlar Kurulu’nun KDV ve Tapu harçlarında yaptığı indirimler sektörü heyecanlandırmıştır. Biz, Ülkealan Yapı olarak Sunset İncek projemizde 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme ve hatta kişiye özel ödeme planı uygulayarak da, bu indirime destek vermiş bulunuyoruz. Konut alıcısının şu anda alım yapmak için en karlı dönemidir”

“Kaliteli İş yapan her zaman kazanacaktır”

Bakanlar Kurulu tarafından kararın konut sektöründe canlılık yaşatacağına vurgu yapan Ülkealan sözlerine şunları ekledi: “Bizde Ülkealan Yapı olarak yeni başladığımız projemizde Bakanlar Kurulu tarafından verilen bu destek ile önümüzdeki günlerde sektörün çok daha iyi duruma geleceği kanısındayız. Yatırımcı, satın alacağı konutun kalitesinden şüphe duymadığı ve yatırımının karşılığını zamanında teslim alacağını bildiği firmadan her zaman alım gerçekleştirir. Bu nedenle bizim gibi güvenilir firmaların inşa ettikleri binalar ve konutlar her zaman alıcı bulacaktır. İyi iş yapan her zaman kazanır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.