Konak Tramvayı'nda Deneme Seferleri Başladı

Konak Tramvayı'nda Deneme Seferleri Başladı

Konak Tramvayı'nda denememe seferleri başladı. İzmir büyükşehir Belediyesi’nin tarafından döşenen raylar üzerinde deneme seferleri yapan tramvayların kısa süre içerisinde yolcu taşımaya başlaması bekleniyor.

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içinde ulaşımı rahatlatmak ve lastik tekerlekli araçları azaltmak amacıyla hayata geçirdiği tramvay çalışmalarında bir adım daha atıldı. Hizmete alınan Karşıyaka Tramvayı’nda günde 30 binin üzerinde yolcu taşınıyor.

Üçkuyular Metro İstasyonu’nun olduğu bölgeden başlayan ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca şehir merkezine gelen Konak Tramvayı’nda ise Gülermak A.Ş. tarafından yapılan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün deneme sürüşleri başladı. İzmirliler tramvaya büyük ilgi gösterdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içinde ulaşımı rahatlatmak ve lastik tekerlekli araçları azaltmak amacıyla hayata geçirdiği tramvay çalışmalarında bir adım daha atıldı. Hizmete alınan Karşıyaka Tramvayı’nda günde 30 binin üzerinde yolcu taşınıyor. Üçkuyular Metro İstasyonu’nun olduğu bölgeden başlayan ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca şehir merkezine gelen Konak Tramvayı’nda ise Gülermak A.Ş. tarafından yapılan altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün deneme sürüşleri başladı. İzmirliler tramvaya büyük ilgi gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.