Konak Belediyesi Yeni Binasının İnşaatı Başlıyor

Konak Belediyesi Yeni Binasının İnşaatı Başlıyor

Projesi ulusal yarışma ile belirlenen Konak Belediyesi yeni hizmet binası projesinde son engel de aşıldı. Proje alanına dahil edilen benzinlik için tahliye kararı çıktı. Pekdaş, inşaatın 6-7 ay içerisinde başlayacağını söyledi.

A+A-

Konak Belediyesi’nin Yenişehir’de inşa edeceği yeni belediye hizmet binasının yapılacağı alanda yer alan benzin istasyonu için mahkemeden tahliye kararı çıktı.

Yenişehir’de yapılması planlanan belediye hizmet binasıyla ilgili bilgi veren Konak belediye başkanı Sema Pekdaş, “Göreve gelir gelmez tüm birimleri bir araya getirecek yeni bir hizmet binası yapma sözü vermiştik. Yenişehir’deki pazaryerinin orayı, önündeki benzin istasyonunu da katarak planladık. Benzin istasyonu için tahliye davası açmıştık. Dava sürerken de boş durmadık ve hizmet binamızın projesini bir ulusal yarışmayla tespit ettik. Projemiz çizildi, ruhsata da bağlandı. Bu arada benzin istasyonu için tahliye kararı çıktı. 6-7 ay içinde inşaata başlayacağız. Böylece bu bölgenin kalkınmasının fitilini de ateşlemiş olacağız” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.