Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Son Durum 2018

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Son Durum 2018

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda yapıldı. 2015'ten beri 7 mahallede 7.200 dairenin temelini attıklarını belirten Büyükklıç ekimde 250 dairenin teslim edileceğini söyledi.

A+A-

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projeleri ile mahallelerin hızla dönüştüğünü bu dönüşüme paralel olarak Melikgazi’nin hızla yenilendiğini belirtti.

Milliyet'te yer alan habere göre, Başkan Memduh Büyükkılıç kentsel dönüşüm projeleri ile mahallelerdeki riskli yapıların yıkılarak yerlerine sosyal donatıları ile son derece modern ve yaşanılabilir konutlar inşa ettiklerini hatırlatarak “Melikgazi’de yaşayan mahalleleri yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükselterek huzur içerisinde güvenle ikamet edecekleri mekanlar oluşturuyoruz. Belediyemizce geliştirilen projeler ve bakanlığımızın destekleri ile 2015 yılından bu yana Karacaoğlu, Battalgazi, Yıldırım Beyazıt, Küçükali, Kazım Karabekir ve Anbar, Mahallelerimizde toplam 7200 dairelik 128 blokun temeli attık. Bu blokların inşaatları tüm hızıyla devam ediyor. 24 blok tamamlanarak toplam 1240 daireyi hak sahiplerine teslim ettik” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Ekim ayı içerisinde 8 bloktan oluşan toplam 250 dairenin daha tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini anımsattı. 

2019 yılın sonunda tüm mahallelerdeki inşaatların tamamlanacağını ve dairelerin hak sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.