Karşıyaka Stadı Yeniden İhaleye Çıkacak

Karşıyaka Stadı Yeniden İhaleye Çıkacak

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez iptal edilen Karşıyaka Stadı ihalesi yeniden yapılacak. Karşıyaka stadının aynı yerde yeniden yapılacağını ifade eden Ak Parti İzmir milletvekili Alpay Özalan yeniden ihaleye çıkılacağını söyledi.

A+A-

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, ihale aşamasında olan İzmir'deki Karşıyaka Stadı için açıklamalarda bulundu. Özalan, ihalesi ikinci kez iptal edilen stat için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, Başkan Vekili Gökhan Şensan ve yönetimdeki isimlerle bir araya geldi. 

"Karşıyaka Stadı'ndan vazgeçilmedi''

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Özalan, Karşıyaka Stadı'nı mevcut yerine yapmaya hükümetin kararlı olduğunu açıkladı. Özalan, "Karşıyaka Stadı'ndan vazgeçilmedi. Bu stat her şartta yerine yapılacak. Başka bir yer arayışı yok" ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, kulübe salon, stat ve tesis kazandırmak için çalışmalarını sürdüklerini söyledi. Büyükkarcı, Özalan'a projelerini anlatıp kulüp olarak statlarının sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti. Karşıyaka heyeti, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'yla buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ, stadın dava süreçlerini çözüp sonuca bağlayacak. Stat için yeniden ihaleye yapılacağı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.