Karabağlar'daki 77 Hektarlık Alanın Tamamı Üniversiteye Ayrılsın

Karabağlar'daki 77 Hektarlık Alanın Tamamı Üniversiteye Ayrılsın

TOKİ'nin Karabağlar Uzundere'deki 77 hektarlık arazinin 35 hektarını üniversite 42 hektarını da konut ve diğer alanlara çevirmesine tepki gösteren Karabağlar belediye başkanı 77 hektarlık alanın tamamının üniversiteye ayrılmasını önerdi.

A+A-

Karabağlar Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Bakanlıkça onaylanan ve askıya çıkartılan 77 hektarı kapsayan imar planı ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğü tarafından da kısa bir sunum gerçekleştirilerek meclis üyelerine bilgilendirme yapıldı.  

Gelin hep beraber destekleyelim

Sunumun ardından bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu 77 hektarın tamamının üniversite alanı olarak belirlenmesinin büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Bakanlığın 35 hektarı üniversite, 42 hektarı ise konut ve diğer alanlara ayırdığına belirten Selvitopu,  “Burasının tamamı üniversite alanı olsun. Bu isteğimin siyasetle de hiçbir alakası yok. Kentimi, Karabağlar’ı ve İzmir’i sevdiğim için söylüyorum. Gelin hep beraber destekleyelim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.