Kalekim  Ürünleri İzmir Mermer Fuarı'nda Sergilenecek

Kalekim Ürünleri İzmir Mermer Fuarı'nda Sergilenecek

İzmir Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı bu yıl 24. kez kapılarını açıyor. Kalekim fuara yapı kimyasalları, doğal taş uygulamaları ve su yalıtımı çözümleri ile katılıyor.

A+A-

Yapı kimyasalları alanında Türkiye’nin öncü firmaları arasında yer alan Kalekim; 28 -31 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan “24. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı”na yüksek performanslı doğal taş yapıştırıcıları, derz dolguları ve su yalıtımı ürünleriyle katılmaya hazırlanıyor.

Kalekim’in fuarda sergileyeceği ürünlerden bir kısmı şu şekilde;

KALİTESİ AVRUPA’DAN TESCİLLİ ÜRÜNLER: 
TECHNOFLEX, GRANITECH & ULTRAFUGA FLEX

Fransa’dan CSTB, Almanya’dan DIN sertifikası sahibi, esnek, yüksek performanslı, çimento esaslı yapıştırma harcı Technoflex ile silikon katkılı, yüksek performanslı, 2-20 mm derz aralığı için uygun esnek dolgu malzemesi Ultrafuga Flex, ani ısı değişimleri sebebiyle oluşan yüzey gerilimlerine dayanıklı olmasından dolayı, iç ve dış mekanlarda, havuz, su deposu gibi ıslak hacimli mekanlarda, yatay ve düşey uygulamalarda, yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi mekanlarda ideal çözümler sunuyor.

Yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış, uzun çalışma süresine sahip, çimento esaslı yapıştırıcı Granitech, iç ve dış mekân uygulamalarında; mermer, granit, büyük ebatlı seramik, porselen seramik, kotto, klinker gibi kaplama malzemelerinin uygulamalarında kullanılıyor.

‘SERACARE’ İLE MÜKEMMEL TEMİZLİK VE ÜSTÜN KORUMA

Kahve, yağ, meyve suyu gibi inatçı lekelerin çıkarılmasında kullanılan asidik olmayan temizlik malzemesi Seracare Leke Çıkartıcı, cilalı-cilasız yüzeyler ile seramik, granit, kotto, klinker, mermer gibi kaplama malzemeleri ve derz dolgular üzerinde meydana gelen inatçı lekelerin temizlenmesinde mükemmel sonuç veriyor. Zorlu lekeleri izbırakmadan temizleyen Seracare Leke Çıkartıcı, derz dolgularını da yıpratmıyor.

UV’ye dayanıklı, mükemmel penetrasyon kabiliyeti olan, solvent esaslı, kullanıma hazır yüzey koruyucu malzemesi Seracare Yüzey Koruyucu, kaplamaların her zaman tertemiz görünmesini sağlıyor ve derz dolguların çabuk kirlenmesini önlüyor. Su ve yağ itici özelliği sayesinde kaplama malzemelerinin ve derz dolgularının kirlenmeye ve dış hava koşullarına karşı dayanıklı hale getirilmesinde kullanılan Seracare Yüzey Koruyucu, derz dolgu uygulamasından önce klinker, kotto, seramik, granit, mermer, tuğla gibi kaplama malzemeleri üzerine uygulanarak koruma sağlıyor ve uygulama sonrası yapılan temizlik işlerini kolaylaştırıyor.

Su Yalıtımında Fark Yaratan Çözümler:

‘İZOLATEX PLUS’ İLE ÜSTÜN SU YALITIMI

Su yalıtımı alanında ürettiği güçlü ve kaliteli ürünleri ile teknik çözümler sunan Kalekim, su yalıtımı problemlerine son veriyor. Yapılarda en fazla suya maruz kalan banyo, teras, balkon ve havuz gibi ıslak hacimli mekanlar için geliştirilen İzolatex Plus, ekstra performans sağlayan özellikleri ile sıradan yalıtım harçlarının ötesine geçiyor.

ELASTICOOL’ İLE HEM SU YALITIMI HEM ENERJİ TASARRUFU

Su yalıtım ve enerji tasarruf malzemesi Elasticool ile Türkiye’de bir ilke daha imza atan Kalekim, zorlu iklim koşullarına dayanıklı yenilikçi ürünü ile binaları koruma altına alıyor. Radyan ısı enerjisini yansıtabilen Elasticool, düşük yüzey sıcaklığı sağlayarak yapıların soğutma sisteminde kullanılan elektrik maliyetini düşürüyor.

GÜÇLÜ VE HIZLI SU YALITIMI: ‘ULTRALASTİC’

Yüksek dayanımlı, hızlı, ekstra elastik su yalıtım ve beton koruma harcı Ultralastic ile daha sağlam, uzun ömürlü ve konforlu binaların inşa edilmesini sağlıyor. Ultralastic, binayı korozyona karşı koruduğu için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip. Uygulanmasından sadece 2 saat sonra yağmura dayanım kazanması, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale gelmesi ve kaplama işlemine başlanabilmesi gibi özellikleri ile öne çıkan Ultralastic, işçilikten de tasarruf sağlıyor.

KALEKİM – Hall:D Stand No:214

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.