Kale Grubu Yüzde 40 İndirimi Uzattı, Yüzde 10 İndirim Ekledi

Kale Grubu Yüzde 40 İndirimi Uzattı, Yüzde 10 İndirim Ekledi

Kale Grubu, yüzde 40'lara varan indirim kampanyasını yıl sonuna kadar uzatma kararı aldı. Enflasyonla Topyekün Mücadele programına katılan Kale, yüzde 10 ek indirim yapma kararı aldı.

A+A-

Türkiye ekonomisine ivme kazandırmak ve enflasyonla topyekün mücadele etmek amacıyla başlatılan yüzde 10 indirim kapmanyasına, seramik, banyo ürünleri ve yapı kimyasalları sektörünün öncü kuruluşu Kale de katıldı. Kale, yıl sonuna kadar uzattığı yüzde 40’a varan indirim kampanyasına, yüzde 10 da enflasyonla mücadele indirimi ilave etti.

Kalekim, her türlü yapı kimyasalını kapsayan seramik yapıştırıcıları, derz dolgular, su yalıtımı, yüzey hazırlık çözümleri, zemin çözümleri, ısı yalıtımı ve boya ürün gamıyla kampanyada yer alıyor.

yüzde 40’a varan tüketici kampanyasına Enflasyonla Mücadele Kampanyasına destek olmak için + 10 indirim fırsatıyla tüm Kale mağazaları ve satış noktalarında tüketicinin beğenisine sunuluyor. Yıl sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, her türlü yapıda kullanılabilen seramikler, banyo mobilyaları, hijyenik klozetler, lavabolar, armatürler ve yapı kimyasalları ürünleri büyük indirim fırsatıyla alıcılarını bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.