İzmirlilerin Geliri Artmıyor, Konut Fiyatları Sürekli Artıyor

İzmirlilerin Geliri Artmıyor, Konut Fiyatları Sürekli Artıyor

Gözde Grubu yönetim kurulu başkanı Kenan Kalı İzmirlilerin gelirlerinin artmamasına rağmen konut fiyatlarının sürekli arttığını söyledi. Ev alacaklara 3+1 almak için kendilerini zorlamayın tavsiyesinde bulunan kalı 1+1 alarak işe başlayın dedi.

A+A-

Yapımı devam eden ve yapılması planlanan ulaşım projelerinin tamamlanmasıyla konut fiyatlarının daha da yükseleceğini dile getiren Kalı, İzmir'in her yerinin çok değerli olduğunu ve özellikle konut yatırımı yapmak isteyenlerin bir an önce harekete geçmeleri gerektiğini dile getirdi.

Op. Dr. Kenan Kalı şunları söyledi: “Ev sahibi olmak, normal şartlar altında hayatta bir veya iki defa yapabildiğiniz bir şeydir. Bundan 5 yıl önce, 'İzmir çok değerlenecek; gayrimenkule yatırım yapın' demiştim. Şimdi de aynı durum geçerliliğini koruyor. İzmir tabiri caizse moda bir şehir. Özellikle yoğun yaşamın bunalttığı, İstanbul ve Ankara gibi metropol kentlerden yoğun göç almaya başladı. Hem tatil yerlerine yakın, hem de yaşaması keyifli bir şehir. İzmirliler'in geliri artmıyor; ama fiyatlar sürekli yükseliyor. Bu gerçeği bilerek hareket edin. Gayrimenkul satın alırken gücünüz yettiği ölçüde başlayın. İlla 3 + 1 ev almak için kendinizi zorlamayın. Farklı lokasyonlarda 1 + 1 alarak işe başlayın. Sonra ev değerini bulunca farklı bir konut yatırımına yönelin. Bir de alacağınız konutun, mutlaka ulaşım olanaklarına veya çevre yoluna yakın bir konumda olmasına dikkat edin”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.