İzmir Ticaret Odası'nda İnşaat Masası Kuruluyor

İzmir Ticaret Odası'nda İnşaat Masası Kuruluyor

İzmir Ticaret Odası (İZTO) 67. İnşaat Yapım ve Onarım Meslek Grubu İzmirli müteahhitlerle biraraya geldi. İZTO'da sektörün sorunlarını takip etmek ve çözümü kavuşturmak için İnşaat masası kuruluyor.

A+A-

İZTO Meclis Salonu'nda buluşan İzmirli sektör temsilcilerine seslenen 67. İnşaat Yapım ve Onarım Meslek Grubu üyesi Necip Nasır, yarı kamu niteliği taşıyan odanın olanaklarını üyelerin sorunlarının tespiti ve çözümü için kullanılacağını dile getirdi.

“Yerel ve merkezi yönetimle üyelerimiz arasında köprü olacağız” diye konuşan Necip Nasır, bunun için bir stratejik plan yapıldığını ve kurulacak iletişim masasıyla üyelerin dilek, görüş ve sorunları ile ilgilenileceğini ifade etti.

Nasır, “ Odamızda 79 meslek komitesi var. Bunlarla ilgili olarak ekonomik ve sektörel bazda raporlar hazırlanıyor ve gerek dijital ortamda gerekse de basılı olarak yayınlanıyor. Üyelere yönelik olarak mevzuatsal, hukuki ve teknik konularda uzman kadromuz ile danışmanlık hizmeti verilecek.

İZTO Başkanı Sayın Mahmut Özgener'in göreve gelmesiyle birlikte odamızda katılımcı yönetim anlaşıyla yeni bir sayfa açıldı. 67. Komite olarak oda içinde önemli bir yere sahibiz. Çünkü üye sayısı olarak yüzde 15'lik bir kesimi oluşturuyoruz. Sorunların çözümü konusunda artık tek başınıza mücedele etmenize gerek yok. İZTO'nun kurumsal kimliği ve çatısı altında gerekli mercilere ulaşma noktasında üzerimize düşen görevi yapacağız” diye konuştu.

İZTO'DA DEĞİŞİM VE GELİŞİM HAREKETİ

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener de tüm katılımcılara ve Necip Nasır'a başkanlık sürecinde verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

Değişim ve gelişim felsefesiyle yola çıktıklarını ve yönetim olarak katılımcı ve çok sesli bir anlayışı benimsediklerini kaydeden Mahmut Özgener şunları söyledi: “ Seçim öncesi ne söylediysek bugün daha fazlasını yapmaya hazırız. Tüm süreçlerde yanımızda olmanızı ve kendi çözüm önerilerinizi de bizlere iletmenizi bekliyoruz. İzmir'de büyük özveriyle çalışan inşaat sektörü temsilcilerinin işlerini nasıl daha kolay hale getirebiliriz diye düşündük. Sorunları çözmek ve bunları kalıcı hale getirmek için bir masa oluşturduk. Burada sorunları tanımlayacağınız ve birebir iletişim halinde olacağınız görevliler bulunacak. Onlar sizlerin sorunlarını dinleyecek ve çözüm önerilerini getirecek. Bizler de hem yerel hem de merkezi yönetimlerle bu sorunların çözümü için takipçi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum