İzmir İstinye Park AVM ve Otel İnşaatında Son Durum

İzmir İstinye Park AVM ve Otel İnşaatında Son Durum

Orjin Grup tarafından Üçkuyular'da 2 milyar lira yatırımla hayata geçirilen İstinye Park AVM ve otel projesinde AVM kısmının kaba inşaatı bitmek üzere. Otel kısmında ise zemin çalışmaları devam ediyor.

A+A-

İzmir'de 2 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen İstinye Park projesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Orjin Grup imzası taşıyan izmir İstinye Park projesinin Ağustos 2019'da açılması planlanıyor.

Üçkuyular'da yer alan İstinye Park İzmir'in AVM kısmının kaba inşaatı tamamlanmak üzere, otel kısmında ise zemin çalışmaları sürüyor.

Günlük 45 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen İzmir İstinye Park AVM projesi 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak. İstinye Park'ta AVM'de otelin yanı sıra 2 bin 430 kapasiteli dev bir otopark alanı da yer alacak.

İzmir İstinye Park Alışveriş Merkezi ve Otel Projesi 24 katlı olarak yükselecek. Zemin kotundan itibaren 5 kat yer altına inilecek olan projede 4 katlık kısım otopark olarak kullanılacak. Bodrum 1. kattan itibaren 4 kat AVM'ye ayrıldı. Projede 4. kat ile 24. kat arasında otel odaları yer alacak.

Hafriyat çalışmaları 2016 yılının Ağustos ayında başlanan projenin temeli Temmuz 2017'de atıldı. Yılda 14 milyon kişinin ziyaret etmesi planlanan projenin İzmir'deki alışveriş turizmini de canlandırması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.