İzmir Defterdarlığı'ndan 36 Milyon TL'lik  Arsa Karşılığı İnşaat İhalesi

İzmir Defterdarlığı'ndan 36 Milyon TL'lik Arsa Karşılığı İnşaat İhalesi

İzmir Defterdarlığı Bornova, Buca, Çiğli, Aliağa ve Menemen'de inşa edilecek 5 okul inşaatı karşılığında 36 milyon 493 bin TL değerinde 28 arsa verecek.

A+A-

İzmir Defterdarlığı 4 adet okulun yapımı için arsa karşılığı inşaat ihalesine çıkıyor. Bornova, Buca, Çiğli ve Menemen'de inşa edilecek okulların her biri için ayrı ayrı ihaleye çıkılacak. 4 okulun toplam bedeli 36 milyon 207 bin TL olarak açıklandı.

Bornova Altındağ ve Aliağa Kurtuluş mahallesinde inşa edilecek 24 derslikli 2 okulun proje değeri 11 milyon 228 bin TL olarak belirlendi. Okul inşaatı karşılığında 11 milyon 467 bin TL değerinde 4 arsa verilecek. Arsalardan 2 tanesi Çeşme'de, 1 tanesi Gaziemir'de 1 tanesi de Menderes'te bulunuyor. 

Çiğli ili Küçükçiğli mahallesinde inşa edilecek ortaokulun proje değeri 6 milyon 433 bin TL olarak açıklandı. Okul inşaatı karşılığında 6 milyon 520 bin TL değerinde Menemen'de 2 adet Çiğli'de 1 adet arsa verilecek. 

Buca Tınaztepe'de inşa edilecek 32 derslikli okulun proje değeri 9 milyon 150 bin TL olarak açıklandı. Okul inşaatı karşılığında Menemen Ulukent'te 9 milyon 186 bin TL karşılığında arsa verilecek. 

Menemen Seyrek'te inşa edilecek 24 derslikli okulun proje değeri 9 milyon 296 bin TL olarak açıklandı. Okul inşaatı karşılığında 9 milyon 320 bin TL karşılığında Buca'da 2 adet Karaburun'da 18 adet arsa verecek. 

Arsa karşılığı inşaat ihaleleri 28 haziranda yapılacak

İHALE DOSYASI VE ARSA ADA PARSEL BİLGİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.