'İs7anbul Reflekte' sonsuz sayıda desen yaratma imkânı tanıyor

'İs7anbul Reflekte' sonsuz sayıda desen yaratma imkânı tanıyor

Kale Boya’nın sedef efekti ve kadife dokuya sahip son kat iç cephe dekorasyon boyası ‘İs7anbul Reflekte’, içeriğindeki sedef ve özel dolgular ile ışığa ve bakış açısına göre değişen efektler oluşturuyor.

A+A-

İç cephede birçok yüzeyde kullanılabilen İs7anbul Reflekte, değişen parlaklığı ile mekanlara son derece zarif bir görünüm kazandırıyor. Kullanılan uygulama aleti, yöntemi ve kullanıcının hayal gücü doğrultusunda sonsuz sayıda desen yaratma imkânı sunan İs7anbul Reflekte, dekorasyonda farklılığa önem verenlerin ilgisini çekiyor.

Akrilik emülsiyon esaslı, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmayan, insan ve çevre sağlığına zarar vermeyen son kat iç cephe dekorasyon boyası İs7anbul Reflekte; iç cephede, uygun bir şekilde hazırlanmış kara sıva, beton, çimento levha, alçı panel gibi mineral yeni yüzeylere, eski boyalı yüzeylere, cam tekstili, macun ve duvar kağıdı üzerine dekoratif etki yaratmak amacıyla ve ahşap, metal gibi yüzeyler üzerine dekoratif etki yaratmak amacıyla uygulanır.

1 ve 2,5 kg’lık plastik kovalarda satışa sunulan, silinmeye dayanıklı, kolayca temizlenen İs7anbul Reflekte, içeride oluşan nemi, dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.